Як отримати кредит без відмов?

28.03.2018

Кредит на карту терміново без відмови — це цілком реально, але для цього необхідно дотримуватися кількох умов.

Кредит на карту терміново без відмови — це цілком реально, але для цього необхідно дотримуватися кількох умов. По-перше, необхідно розуміти, що тільки погашаючи кредитні позики своєчасно і в повному обсязі, можна розраховувати на формування позитивної кредитної історії.

У нашій компанії PayPong діють ще більш лояльні умови: при першому позику на суму до 2.000 грн кожен може отримати позику, а потім, поступово збільшувати кредитну лінію, формуючи, таким чином, свою власну історію на нашому сервісі. При цьому ми не перевіряємо вашу кредитну історію в інших банках, даючи вам можливість відновити свою репутацію, навіть якщо вона і була зіпсована. У нас дуже високий відсоток позитивних рішень про видачу позики — більше 92%, тому клієнти навіть з негативною кредитною історією звертаються до нас за допомогою і ми, як правило, знаходимо способи, щоб їм допомогти.

Як отримати кредит на сайті https://paypong.ua? Та дуже просто. Для цього потрібно:

  • Мати паспорт і ІПН в оригіналі;
  • Мати діючий мобільний телефон та електронну пошту;
  • Вік від 21 року;
  • Мати під рукою свою банківську карту будь-якого українського банку.

Щоб оформити кредит, на сайті подавайте заявку, заповнивши всі поля. У форму вводите тільки точні, повні та достовірні дані, щоб співробітники служби безпеки змогли вас швидко ідентифікувати і скласти власну характеристику. При позитивному рішенні грошова позика буде вам перерахований на карту. Важливо: карта може бути будь-якого типу, включаючи кредитну з негативним балансом. Для нас це не має значення. Головне, щоб вона була ваша.

Погашення кредитної позики

Ми розробили просту і зрозумілу систему погашення виданих у нас кредитів, тому для вашої зручності є три канали оплати:

  • через особистий кабінет на сайті PayPong
  • через термінали самообслуговування
  • через відділення будь-якого банку з оплатою на розрахунковий рахунок.

Ви можете вибрати будь-який, який для вас найбільш зручний, проте варто враховувати, що будь-який із способів погашення вимагає деякого часу для переказу коштів. Тому оплату потрібно проводити за 2-3 дні до дати закінчення кредиту. При несвоєчасному погашенні нараховується пеня. Штрафні санкції діють у нас з першого дня прострочення і складають 3% від початкової суми кредиту щодня.

Наш лояльний підхід до клієнтів завбачливо дає можливість уникнути зайвої переплати за технічної простроченні. Якщо ви оплатили вчасно, але банк або термінал не встиг своєчасно зарахувати кошти, виникає прострочення. Але ви ж не винні! Відповідно, ми пішли вам назустріч і розробили умови, при яких прострочення вважається з першого дня, але штраф буде нарахований тільки з 4-го дня.