Робота у Польщі без посередників

13.04.2018

Деякі українці, які мали досвід закордонного працевлаштування, залишилися дуже незадоволеними тим, як проходить сам процес підбору вакансії, підготовки візи та інших документів. Річ у тім, що не всі посередники можуть похизуватися чесністю, відповідальним відношенням до своєї роботи та поважним ставленням до клієнта. То ж, якщо потрібна робота у Польщі без посередників, завітайте у Міжнародний Кадровий Сервіс.

В чому переваги пошуку вакансії без посередника?

Фірми-посередники зараз сприймаються багатьма нашими співвітчизниками не як ті, що дійсно прагнуть допомогти, а як компанії, котрі бажають нажитися на малодосвідчених що до працевлаштування громадянах. На щастя, є вихід – самостійний пошук вакансії. Він має безліч переваг:

  • Все відбувається в автономному режимі. Ви ні від кого не залежите. Вивчаючи ринок праці у Польщі, дізнаючись інформацію про роботодавців, підготовлюючи документи для виїзду, ви гарантуєте собі повний психологічний спокій.
  • Особисті документи на потрапляють до рук шахраїв. Аферисти прокручують свої брудні справи навіть на ринку праці. Тут їм легше усього знайти жертву, адже більшість з тих, хто звертається за послугами до посередників ледь нічого не розуміють у тонкощах пошуку роботи за кордоном. Несумлінні люди під виглядом працівників компаній-посередників, отримують паспорти та використовують їх у власних цілях. Не звертаючись до жодного з них ви себе усіляко оберігаєте.
  • Відсутність потреби переплачувати. Посередник завжди вимагає більше, ніж того насправді потребує справа. Та навіщо віддавати гроші, якщо ви тільки їдете їх заробляти?

Звісно потрібно буде витратити більше часу, але грошова економія того варта. Зараз є сервіси, котрі пропонують велику кількість вакансій на будь-який смак. А головне, пошук ліпшого варіанту є абсолютно безкоштовним.

Ким можна влаштуватися без сторонньої допомоги?

Шукаючи роботу на одному з сервісів, можна запевнитися: популярними у Польщі є не тільки чоловічі, але й жіночі вакансії. Вантажники, водії, електрики, монтери, сантехніки, а також покоївки, офіціантки, швачки та багато інших посад вже чекають саме на вас. Без послуг посередника маєте змогу знайти гідне місце, де будуть видавати високу зарплатню. Навіть ті, хто не знає ні мови, ні особливостей виконання конкретної роботи, можуть розраховувати на хороше працевлаштування. Навички прийдуть з досвідом, а висока зарплатня нараховуватиметься вже з першого місяця.