Де купити матеріали для ремонту

28.05.2018

«Як зробити оселю затишною з сучасним ремонтом, та при цьому заощадити сімейний бюджет?» — це питання хвилює майже кожного господаря. Як  показує багатолітній досвід, гарний ремонт можна зробити  використовуючи перевірені роками надійні та екологічно чисті будівельні матеріали, такі як  деревно-стружні плити, замовити які Ви можете на сайті https://artkone.com.ua/plitnye-materialy/dsp/.

ДСП – матеріал, який виготовляють з суміші тирси з додаванням смол, відрізняється своїм широким спектром застосування. З ДСП  виготовляють меблі, оздоблюють стіни, та використовують для напільного покриття в домівках. Вибираючи ДСП, як матеріал для ремонтних робіт, слід  звернути увагу на його види:

  • ДСП першого ґатунку являє собою дерев’яний лист, який попередньо відшліфований і має ідеальну поверхню. Такі лити найчастіше використовують при виготовленні меблів. Якщо Ви вирішили вирівняти стіни в домівці, не застосовуючи допоміжні матеріали, то такий вид ДСП  стане вам в нагоді;
  • ДСП другого ґатунку – це плити які мають не досконально рівну поверхню, найчастіше під час будівництва та ремонтних робіт слугує базою для підлоги, а також матеріалом для виготовлення дверей та вікон;
  • Плити третього ґатунку відрізняються наявністю сколів та тріщин на поверхні, найчастіше їх використовують для встановлення перегородок для розділення території, при умові, що поверхню шпаклюють, фарбують чи оклеюють шпалерами.

Обрати  підходящий матеріал ви можете в каталозі інтернет-магазину «Arktone», де представлені матеріали на будь-який смак і гаманець.  Щоб замовити  ДСП достатньо заповнивши заявку на сайті і дочекатися, доки представники компанії підтвердять Ваше замовлення, яке Ви зможете отримати за короткий час в офісі компанії- перевізника.   Зателефонувавши, менеджер може запропонувати Вам додаткові послуги компанії, такі як:

  • Порізка ДСП;
  • Порізка МДФ;
  • Розкрій фанери;
  • Порізка стільниці.

Замовивши деревно-стружкові плити нас сайті компанії «Arktone», Ви отримаєте високоякісний екологічно-чистий матеріал за доступною ціною.