Як обрати оптового постачальника тканини для свого виробництва

27.06.2018

Виробництво верхнього одягу, на сьогоднішній день, дуже розвинута галузь, яка вимагає багатьох зусиль, щоб бути конкурентоспроможним та привабливим для покупця. Нажаль, не всі розуміють, що найголовніше — це знайти постачальника тканин, в якому ви будете впевнені. Успіх вашого підприємства залежить від якості товару та його оновлення.

Хто сьогодні в Україні пропонує тканини оптом

На сьогоднішній день, текстильний ринок України дуже різноманітний. Це добре для виробників верхнього одягу. Але, дуже важливо, щоб постачальник тканини був відповідальний і добросовісний. Важливо щоб ваша співпраця була на одному рівні, йшла безперебійно. Тільки у такому випадку, ваше швейне виробництво зможе ефективно працювати та випускати своєчасно нові колекції верхнього одягу.

Щоб знайти надійного партнера, ви можете звернутися за допомогою до тематичних каталогів, які містять всю важливу інформацію про функціонуючих оптових продавців у вашому регіоні, та у всій країні. Такі каталоги можливо знайти на сторінках мережі інтернет.

Важливо, щоб майбутній діловий партнер мав у своєму асортименті самі різноманітні види тканин: кашемір, вовну, гобелен, твід, драп, фліс та інші. Також, дуже важливо, щоб він мав змогу надавати вам різноманітну сировину: це й тканина для підкладки верхнього одягу, різноманітна фурнітура та нитки. У такому разі ви значно будете економити на часі. Дуже зручно робити закупівлі у одного партнера.

Сьогодні можна знайти багато постачальників тканини оптом, наприклад інтернет-магазин https://www.bosfor.ua/. Не забувайте, що важливий не лише асортимент постачальника, а ще й реальна наявність товару на його складах.

Кожен продавець тканин має свої умови співпраці, але при бажанні та необхідності, завжди можна домовитися. Купити тканину оптом можливо за різних умов. Не обовꞌязково купувати по 50 або 100 рулонів. Ви маєте робити закупівлю згідно ваших потреб та виробничих потужностей власного підприємства.

Сучасні постачальники текстилю відчайдушно намагаються догодити виробникам одягу, тому пропонують різноманітні матеріали з майже усіх країн світу. Крім того, ви завжди можете обрати тканину любого кольору та навіть відтінку. Трендові кольорі та матеріали завжди є в наявності у хорошого постачальника.

Для того, щоб оцінити того чи іншого потенційного партнера, необхідно розглянути деякі пункти:

  • Відношення до клієнта. Постачальник який впевнений у своєму товарі, завжди веде себе розсудливо, спокійно та впевнено. На вимогу, він надає зразки тканин. У випадку з інтернет-магазином — надсилає запрошені зразки. Це робиться для того, щоб ви впевнилися у чесності майбутнього ділового партнера.
  • Затребуваність. Якщо потенційний постачальник має багато клієнтів, це означає одне — він відповідальний, а його товар якісний.
  • Чіткі умови співпраці. Гарний партнер завжди дає можливість повернути товар, неважливо від його обсягів, якщо той має дефекти. Перед тим, як заключити договір, поцікавтеся усіма важливими питаннями.
  • Ціни. Добросовісний магазин завжди надає прийнятні ціни.

Деякі інтернет-магазини можуть працювати менше 5 або й 3-х років, але нерідко при цьому їх рекомендують багато ательє та інших виробників, вони мають добрі відгуки. Оце і є показник якості та добросовісного підходу до співпраці. Саме на таких постачальників і треба звертати свою увагу. Бо оптова торгівля тканинами, це дуже відповідальна галузь. Обирайте ділового партнера уважно та доскіпливо, і ваше виробництво верхнього одягу буде процвітати.