Вибір автошколи

26.10.2018

Незважаючи на те, що більшу частину людства нині складають пішоходи, кількість власників авто зростає дедалі більше. Втім, мало мати машину – нею потрібно ще й вміти керувати. А для цього потрібно пройти навчання на водійських курсах, отримати водійське посвідчення. Тільки після цього можна активно брати участь у дорожньому русі.

Щоб усі ці мрії стали реальністю, слід дуже уважно вибрати такий освітній заклад, як автошкола Київ. Інформацію про них можна знайти в Інтернеті, рекламних щитах та на звичайних об’явах, які розклеєні по стовпах. В подібних об’явах можна знайти всі необхідні дані про види послуг, які надає автошкола. Багато майбутніх водіїв обирають заклади, що знаходяться поблизу роботи чи будинку. Але ще слід звернути увагу на вартість навчання, наявність ліцензій та сертифікатів, кваліфікацію педагогів, відсоток слухачів, що все ж отримали посвідчення. Варто відзначити ще й розклад занять.

Теоретичні заняття в автошколі

Зазвичай в одній групі присутні 30 учнів, але протягом курсу ця кількість може збільшуватися. Заняття проходять під керівництвом інструктора-теоретика. Учні лише тоді візьмуть від теорії максимум користі, коли викладання буде проводитися логічно та красномовно. Потрібно, аби матеріал надавався в повному обсязі, – тоді не виникне ніяких проблем під час практичних занять.

Ознака гарної автошколи – це наявність тренажера, який уявляє собою агрегат з монітором, на котрому відображається ілюзія перебування учня за кермом. Такий пристрій має програмне забезпечення, шо моделює різноманітні дорожні ситуації. Під час подібного водіння можна користуватися схемами та підручниками.

Домашні завдання та практичні заняття

Як і в інших школах, викладачі в автошколі можуть давати учням домашні завдання, які можна виконувати за навчальними посібниками чи електронними матеріалами. Після складання теоретичних іспитів майбутній водій може перейти до практичних занять. Як правило, вони проходять на автодромі, що належить чи орендований автошколою. Заняття відбуваються під керівництвом досвідченого інструктора на автомобілі будь-якої моделі у задовільному стані.

Якщо автошкола відповідає всім цим критеріям, то на заняття в ній однозначно можна записуватися.