Будуємо сучасне екологічне житло з клінкером

31.10.2018

Будівництво – процес тривалий і потребує чималих зусиль і вкладень. Сьогодні ринок будівельних матеріалів має надзвичайно широкий асортимент для вибору облицювання будівель, тротуарів і т.д. Але найчастіше для подібних робіт використовують фасадну плитку від klinker-empire.

Для початку варто коротко сказати, що таке клінкер. Це цілий ряд будівельних матеріалів, які виготовлені зі сланцевих глин методом екструзії чи пресування. Саме тому в результаті виходять вироби довговічні, морозостійкі і міцні. До того ж, це екологічно чисті матеріали і завдяки їм фасади будь-яких будівель чи тротуарна плитка виглядають доволі респектабельно.

Серед різноманіття виробів із клінкеру виділяють:

  • Клінкерну плитку для фасадів
  • Облицювальну клінкерну плитку
  • Клінкерну плитку під цеглу
  • Брущатку клінкерну
  • Термопанелі з клінкером
  • Клінкер для сходів і сходинок
  • Клінкерну цеглу
  • Клінкерну плитку для підлоги

Великим плюсом є довговічність цього матеріалу, але це тільки в тому випадку, якщо монтаж був проведений за всіма правилами і стандартами. Термін експлуатації не обмежується у часі, адже матеріал фактично не зношується. Також позитивною характеристикою є те, що клінкер не виділяє шкідливих речовин під час підвищення температури і є стійким до перепадів температур.

Компанія «Імперія клінкеру» як один з найбільших дистриб’юторів

Єдина в Україні компанія, яка займається постачання декоративного і натурального каменя (плит і кам’яних панелей) з Кенії, Іспанії. Індії, Китаю, Бразилії. Продукція, яку пропонує компанія вирізняється високою якістю і довготривалістю у експлуатації.

Для розвитку сучасного будівництва компанія акцентує увагу на поширенні якісних, екологічних матеріалів і допомагає впроваджувати нові будівельні технології. Керамічні блоки, клінкерна цегла, природній камінь, натуральна черепиця, різноманітні матеріали для будівництва, продуктивна будівельна хімія – все це складає комплексний набір для створення сучасного житла, екологічно чистого і привабливого візуально.

Цінова політика компанії доволі лояльна, адже завдяки великій кількості закупівлі, товар продається за вигідними цінами. Консультанти в індивідуальному порядку допоможуть з вибором необхідного матеріалу. Більш детальну інформацію про фасадну плитку від klinker-empire шукайте на сайті.