Електромобіль — екологічно чистий і економний вид транспорту

08.11.2018

Електромобілі – це відносно новий вид транспорту, хоч його початки сягають ще кінця 19 ст. Але тоді перші моделі електромобілів не отримали популярності і були витіснені з ринку. Однак, нині з розвитком технологій електромобілі набувають більш широкого розповсюдження. Якщо ви задумується над покупкою електромобіля, то варто більш детально ознайомитися з характеристиками цього транспорту. На сайті stroom.in.ua, окрім необхідної інформації ви зможете навіть записатися на тест-драйв, щоб визначити ступінь комфорту електромобіля.

Похожее изображение

Зважаючи на деякі переваги електромобілів перед нинішніми представниками автотехніки, то у найближчому майбутньому слід очікувати популярності цього виду транспорту. Тим більше, що дизайн і зовнішній вигляд електромобілів постійно удосконалюється.

Тепер зупинимося трохи на перевагах електромобілів перед сучасними авто.

  1. Мабуть, головним критерієм у виборі засобу пересування є вартість палива. Так от, електромобілі дозволяють суттєво на цьому економити, адже їх не потрібно заправляти бензином, вартість якого нині не така вже й дешева. Достатньо електричної енергії.
  2. Електромобіль – екологічний вид транспорту, оскільки немає вихлопних газів і відповідно не забруднює повітря.
  3. Цей вид транспорту забезпечує плавний і тихий розгін, при цьому може давати більше прискорення. І відповідно рівень шуму знижується.
  4. Безпека – це головний пріоритет будь-якого водія. Електромобілі мають подушки безпеки і датчики зіткнення, які зупиняють акумулятор. Це знижує ймовірність отримання травм не тільки у водія і пасажирів електромобіля, алей пасажирів іншого транспортного засобу.
  5. Вартість електромобілів знижується із ростом популярності. Вже минули ті часи, коли за електромобіль потрібно було викласти цілу купу грошей. Зараз цей вид транспорту більш доступний.

На сайті компанії stroom.in.ua ви можете прочитати більш детальну інформації про електромобілі, також спеціалісти компанії виконають повну передпродажну підготовку і діагностику електромобіля на спеціальному сервісі, який давно спеціалізується на таких транспортних засобах. Також можна отримати консультацію, а також є широкий вибір моделей. На електромобілі надається гарантія і здійснюється їхня техпідтримка і після купівлі.