Моніторинг транспорту і контролер пального Freetrack

13.11.2018

Власники транспортних компаній найчастіше страждають від того, що недобросовісні працівники використовують транспорту з автопарку для своїх цілей, або ще гірше займаються крадіжкою палива, зливаючи залишки під час роботи.

Щоб уникнути розорення власного бізнесу, все більше керівників компаній установлюють на авто систему моніторингу транспорту разом з контролером горючого.

Переваги системи GPS моніторингу транспорту

GPS моніторинг транспорту freetrack.com.ua – це супутникова система, встановивши яку на будь-який транспортний засіб ви зможете прослідкувати місце знаходження автомобіля, а також контролювати його технічний стан. Установка GPS моніторинг транспорту з контролем пального – це найкраща інвестиція, яка в решті решт приведе вашу компанію до розквіту і допоможе покращити фінансові справи. Встановивши систему GPS моніторинг freetrack транспорту та контролери палива на автомобілі, які є власністю компанії, ви на власному досвіді зможете оцінити всі переваги сучасних приладів:

  • Можливість дізнатися місцезнаходження транспортного засобу як під час руху, так і за весь період експлуатації;
  • Припинити використання автомобілів компанії робітниками для вирішення питань особистого характеру. Так ви зможете заощадити кошти на ремонті транспортних засобів, припинивши його незаконне використання;
  • Ви зможете з’ясувати скільки пального залишилось в баку, коли була проведена заправка автомобілів і чи не зливають горюче співробітники;
  • Ви зможете виявити недобросовісних працівників і звільнити їх з посади, маючи докази;
  • Проходження перевірки транспортного засобу на станції ТО буде фіксуватися автоматично, водій не зможе уникнути перевірки автомобіля, а ви зможете дізнатися інформацію про будь-який рухомий об’єкт;
  • З допомогою супутникової системи GPS моніторинг транспортних засобів ви зробите аналіз всіх маршрутів, і вибрати найбільш короткий шлях для зменшення витрат на паливо та подовження терміну експлуатації автомобіля.

Систему супутникового моніторингу freetrack ви можете замовити на сайті компанії «Компьютерінфо та сучасні технології». Тут ви можете скористатись послугою установки системи GPS моніторинг всіх автомобілів та контроль розходу горючого, а також безкоштовно протестувати систему freetrack протягом місяця. Професійні інженери установлять трекери на весь транспорт вашої компанії, а за допомогою програмного забезпечення, яке буде встановлене й налаштоване на комп’ютері ви зможете слідкувати за роботою всього парку автомобілів.