Розширювальні баки та реле для газових котлів

22.11.2018

В інтернет-магазині «Піраміда24» можна замовити розширювальний бак для опалення по доступній ціні від відомих виробників з гарантією високої якості, надійності та довготривалої експлуатації. Кваліфіковані консультанти швидко підберуть модель обладнання на будь-який газовий котел та приймуть замовлення. Доставка виконується перевіреними транспортними організаціями в установлений час з гарантією оперативності та збереження якості.

Призначення розширювальних баків для опалення

При нагріванні теплоносій розширюється в об’ємі, що призводить до підвищення тиску в замкнутому контурі. Головним призначенням розширювального баку є виведення зайвого об’єму та забезпечення нормальної роботи усієї опалювальної системи. Для кожної окремої моделі газового котла треба обирати конкретний тип баку, зважаючи на розміри та його форму.

Найбільшим попитом користуються розширювальні баки закритого типу. Їх конструкція складається з надійного корпусу та мембрани, яка розділяє на дві частини цю ємність. В одну закачаний азот, а в друга використовується для виведення зайвого об`єму теплоносія. Коли показник тиску нагрітої води приходить до норми, мембрана знову подає її в систему.

Вибір розширювального баку для системи опалення треба довірити професіоналам, які правильно підберуть модель, зважаючи на такі наступні характеристики, а саме:

  • форма (плоска чи циліндрична);

  • об`єм ємності;

  • особливості конструкції та характеристики мембрани;

  • тип кріплення;

  • показник тиску на мембрану.

Завдяки розширювальному баку забезпечується економія теплової енергії, компенсація зрослого тиску та оптимальна герметичність системи.

Особливості реле тиску

Ціна на реле тиску води в компанії «Піраміда24» доступна, а якість та надійність гарантується офіційним виробником. Цей важливий пристрій використовується в опалювальних газових котлах закритого типу для ефективного контролю тиску теплоносія. По конструкції це невеликий прилад, який контролює тиск під час запуску котла та в подальшій експлуатації.

Датчик блокує роботи системи, якщо показник тиску менше необхідного, при цьому в холодному стані він повинен бути мінімум 0,5 бар. При виборі реле необхідно звернути особливу увагу на такі технічні характеристики, як форма та його габаритні розміри, спосіб підключення датчика, різновид електричних роз’ємів та марку виробника.

В сучасному обладнанні він встановлений в гідравлічній групі, а контакти з`єднані з електронною платою автоматичного управління. Підключення може бути на кліпсі або різьбі, за професійною допомогою треба звернутися до кваліфікованого продавця-консультанта компанії. Доставка виконується оперативно по всій території України надійним перевізником, а виробник гарантує високу якість та надійність.