Жіночі черевички челсі: що це і з чим носити?

07.12.2018

Психологи стверджують, що про характер дівчини можна багато чого сказати, уважно розглянувши її чобітки чи туфлі. Наприклад, панянка у ботфортах смілива і впевнена в собі, а дівчина у тімберлендах цінує комфорт і веде активний спосіб життя. А що можна дізнатися про даму в стильних черевиках челсі? Давайте розбиратися.

Що таке черевики челсі?

Зручні черевики до щиколотки з еластичними вставками по боках уперше приміряла британська королева Вікторія у 1837 році. Взуття прийшло на зміну непрактичним чобіткам зі шнурівкою, у яких жінки їздили верхи. Оскільки черевички не мають складних застібок, взувати їх просто и легко.

Інші особливості моделі:

  • видовжений закруглений мисок;
  • широкі низькі підбори;
  • тонка шкіряна підошва.

Пік популярності челсі припав на 1960-ті роки, коли учасники знаменитого квартету «Бітлз» почали з’являтися в них на публіці. Сьогодні черевички переживають черговий «ренесанс» – їх бачили на ніжках Вікторії Бекхем, Міранди Керр, Лани дель Рей. Жіночі черевики челсі https://kasta.ua/market/zhenskie-botinki-chelsi/ – це вибір сучасних дівчат, які цінують оригінальність та люблять експериментувати з власним стилем. Вони пасують практично до будь-якого образу і вигідно підкреслюють власний стиль.

З чим поєднувати челсі?

Певною мірою челсі є унікальнім взуттям, що створює гармонійні тандеми з:

  • сукнями;
  • джинсами;
  • шортами;
  • спідницями.

Вузькі джинси skinny та челсі – чудовий дует, який варто доповнити футболкою або світшотом. У якості верхнього одягу використовуйте пальто, шкіряну куртку чи бомбер із вишивкою. Допустимо вдягати і широкі джинси, але їх варто підкотити до щиколоток.

Сукні з чобітками виглядають жіночно та чуттєво, тож зверніть увагу на таке поєднання. Використовуйте сукні-футболки, сукні-сорочки, довгі світшоти або футболки. Зверху одягайте кардигани чи пальто-халат. Швидко зібрати стильний look допоможе інтернет-магазин Kasta.

Челсі поєднуються зі спідницями будь-якої довжини (міні, міді, максі). Найвигідніші фасони – прямий, А-подібний, дзвоник. Віддавайте перевагу щільним тканинам, таким як вельвет, денім, велюр, жаккард.

Візьміть шкіряні шорти, темні колготи, гольф, яскравий светр та класичні челсі – і ви будете зіркою на будь-якому святі. А якщо доповнити образ капелюхом та модними окулярами, від вас не зможуть відвести погляд!

Отже, чобітки-челсі – це must have для кожної дівчини, тому не зволікайте!