Алекс Кредит: блискавичне вирішення ваших фінансових проблем

21.02.2019

МФО AlexCredit існує на українському ринку мікрофінансування другий рік, але за цей невеликий час компанія придбала статус найбільш якісного, швидкого та лояльного сервісу країни, що видає миттєві позики онлайн.

Прискорений темп життя викликав потребу в швидких онлайн кредитах. Отримати блискавичні гроші без бюрократичних процедур і черг в офісі — це стало реальністю. Для оформлення заявки необхідний тільки доступ до Інтернету, тому компанія має постійних клієнтів по всій території країни, де є доступ до мережі.

Всі без винятку люди можуть потрапити в складне фінансове становище. Ось деякі з таких ситуацій:

  • необхідно оплатити лікування у стоматолога;
  • придбання ліків;
  • ремонт квартири;
  • оплата комуналки;
  • проблеми з автомобілем.

У цих та подібних їм критичних випадках вам на допомогу прийде МФО AlexCredit, тому що благо клієнтів — головне в роботі сервіса. Для оформлення заявки досить перейти на сайт компанії (https://odobreno.credit/alexcredit.html).

Оформляйте мікропозику під 0% в Алекс Кредит в будь-який час доби без відвідування офісу, зайвих дзвінків, черг і бюрократичних процедур — навіть в недільні та святкові дні!

Чому потрібно звертатися в Алекс Кредит

AlexCredit — одна з найпопулярніших МФО України. Кредитування в компанії має незаперечні переваги в порівнянні з кредитуванням в великих фінансових організаціях. Ось деякі з них:

  • перший кредит практично безкоштовний;
  • розгляд заявки відбувається дуже швидко (скоринг проводиться в автоматичному режимі);
  • відсоток схвалення заявок на сервісі дуже високий;
  • для оформлення позики не потрібна довідка про доходи, застава і поручителі;
  • при необхідності можливе продовження (пролонгація) мікрокредиту;
  • клієнт може взяти участь в програмі лояльності, яка дозволяє суттєво економити кошти.

Хто і на яких умовах може оформити мікрокредит

Подати заявку на оформлення позики може будь-який громадянин України, віком від 18 до 65 років.

Для отримання кредиту знадобляться документи, що засвідчують особу (паспорт та ідентифікаційний код), а також реєстрація на сайті і мобільний телефон. Необхідно мати банківську карту будь-якого банку країни.

При першому зверненні можна отримати суму до 3000 грн на термін до 30 днів (з процентною ставкою 0,01% щодня). При повторному зверненні сума може бути збільшена до 10000 грн. Стандартна відсоткова ставка дорівнює 1,7% в день.

Якщо ви взяли мікрокредит в сумі 2500 грн на термін 15 днів, то погасити доведеться тільки 2503,75 грн!

Як отримати позику

Перш за все потрібно на онлайн калькуляторі розрахувати необхідні параметри кредиту, а потім пройти реєстрацію, внесши свої контактні дані. Заповнювати анкету потрібно уважно, щоб не зробити помилку. Оформивши заявку, треба дочекатися рішення, верифікувати картку і підписати договір. Після цього швидкі гроші блискавично будуть зараховані на карту.

При реєстрації на сайті, клієнт потрапляє в Особистий кабінет, де в подальшому він може працювати зі своїми коштами, подавати заявки на отримання нових позик, продовжити кредит, взяти участь в акціях і змінити свої особисті дані.

Рейтинг МФО України odobreno.credit завжди дозволить вам збільшити шанс на отримання кращого кредитного продукту!