У 2019 році виробництво хліба у Львові активно зростає

21.02.2019

Провідний виробник хліба у Львові — компанія «Хліб-Трейд» — добре відома в Україні, як виробник високоякісних хлібобулочних виробів. У 2019 році вона активно нарощує своє виробництво та розширює географію роботи в західних регіонах країни.

Бренд «Просто Добрий Хліб» було створено ще в 1996 році, саме тоді керівники підприємства вирішили виробляти продукти за унікальними й оригінальними рецептурами, які б якісно відрізнялися від аналогічних різновидів хліба інших виробників. І це їм вдалося.

Перед тим, як створити новий сорт хлібобулочних виробів, співробітники компанії ретельно вивчають продукцію конкурентів, попит покупців, аналізують відгуки. І тільки після цього починають розробляти та впроваджувати у виробництво нові рецепти, причому з урахуванням пропозицій споживачів. Протягом 20-ти з гаком років компанія випікаж винятково високоякісну продукцію, регулярно збільшуючи її асортимент. Тільки за останній час з’явилося кілька видів хліба, який виготовляється за рецептурами власної розробки — серед них особливо популярні у споживачів «Хліб Бездріжджовій», «Буковинський», «Горіховий», «На молоці», «Батон Молочний», «Особливий» та ін.

Ключові принципи роботи компанії

Львівський виробник хлібобулочної продукції, що випікається під ТМ «Просто Добрий Хліб», керується в своїй роботі кількома засадничими положеннями, яких завжди чітко дотримується:

  • усі вироби випускаються за чинними стандартами та нормативами, які вказуються на упаковці;
  • постійний моніторинг ринку і ретельний аналіз отриманої інформації дозволяє поліпшувати якість хліба;
  • вивчаючи попит покупців, фахівці компанії на регулярній основі розробляють і створюють нові рецепти;
  • підприємство бере активну участь в соціальних заходах. За його ініціативою в 2005 р. було започатковано Свято Хліба, яке тепер регулярно проводиться у Львові;
  • асортимент продукції постійно поповнюється новими видами та сортами, причому всі вони швидко набувають популярності;
  • на підприємстві впроваджуються нові технології й встановлюється сучасне обладнання, що гарантує найвищу якість виробленої продукції.

За роки діяльності в компанії сформувався згуртований колектив, що складається з кваліфікованих майстрів своєї справи, які на високому професійному рівні виробляють якісну продукцію.

Наприкінці 2016 року підприємство отримало сертифікат безпеки міжнародного рівня, а з середини 2017 р. розпочало виробляти хлібні грінки ТМ «Добра грiнка», які швидко набули популярності в українських покупців.

Хліб оптом в Україні

Популярні грінки ТМ «Добра грінка» зараз реалізуються в багатьох магазинах Львова та інших міст країни. Купити їх можна в супермаркетах, мінімаркетах і маленьких магазинчиках: Близенько, Арсен, Фуршет, Сільпо, Ашан, Під боком, Таврія та інших.

Крім того, виробник хліба у Львові, що випускає продукцію під ТМ «Просто Добрий Хліб», пропонує співпрацю на довгостроковій основі тим, хто зацікавлений в придбанні оптових партій хліба для його подальшого продажу.