Від виснаження нервової системи врятує «Когівіс»

26.02.2019

На активність вашого малюка впливає безліч факторів. Це й емоційні, й розумові, й фізичні навантаження. Накричав учитель у школі, вихователька у садочку чи навіть батьки вдома? Дитина отримала забагато нової інформації у школі?  Це неодмінно відзеркалиться на її нервовій системі. Що ж робити, щоб захистити малюка від негативних впливів навколишнього середовища? Як захистити нервову систему дитини від виснаження? На допомогу в цьому випадку прийде чудесний препарат — «Когівіс». Але які ж конкретні симптоми свідчать про те, що пора почати його застосування?

Симптоми для застовування «Когівісу»

Про те, що потрібно приймати «Когівіс», свідчать такі симптоми:

  • млявість дитини;
  • тривала слабкість;
  • швидкий рівень втомлювальності;
  • підвищена складність в запам’ятовуванні інформації;
  • часті головні болі;
  • вередливість.

Якщо у вашої дитини є хоча б кілька з перелічених симптомів, варто розпочати прийом препарату «Когівіс». Із детальнішим списком симптомів ознайомтесь на https://cogivis.com.ua/.

Склад препарату і його вплив на здоров’я дитини

«Когівіс» — це цілий вітамінний комплекс, який допоможе не тільки дітям, а й навіть дорослим й періоди сильної емоційної й фізичної напруги. Препарат містить такі складники:

  • аспарагін — амінокислота, що стабілізує роботу нервової системи;
  • DL-фосфосерин, який знижує кількість гормону кортизолу, що виробляється в організмі під час стресів та емоційної напруги;
  • L-глутамін — амінокислота, що сприяє регуляції роботи головного мозку;
  • вітамін В6, що сприяє захисту організму від хронічної втомлювальності.

Збалансована кількість цих амінокислот та вітамінів просто необхідна для повноцінного функціювання організму в період стресів, високої емоційної й фізичної напруги. «Когівіс» — ваш перший помічник у захисті організму від негативних впливів середовища, а також у відновленні життєвої енергії.

Спосіб застосування

Дітям від 3 до 6 років рекомендовано приймати 2,5 мл препарату 2-3 рази на добу. Дітям від 6 до 12 років слід давати 5 мл «Когівісу» 2 двічі на добу. Діти ж від 12 років і дорослі повинні вживати 10 мл цього засобу 2 рази на добу.

Щоб замовити препарат онлайн, перейдіть на https://cogivis.com.ua/. Тут «Когівіс» можна замовити в перевірених аптеках і не хвилюватися за його якість.

Із «Когівісом» ваша дитина почуватиме себе комфортно й безпечно. А дорослі за допомогою цього препарату швидко відновлять життєві сили й повернуть енергію.