Як обрати кредит онлайн?

09.04.2019

Кредити онлайн із кожним днем стають все більш популярними і затребуваними, адже вони – це реальна можливість отримати матеріальну допомогу, швидко, просто і не виходячи із дому. На наданні швидких позик спеціалізуються мікрофінансові організації чи, як їх прийнято ще називати – кредитні кафе. Ці установи, на відміну від великих банків, готові видавати невеликі суми грошей на короткі терміни, дозволяючи тим самим почуватися своїх позичальників максимально захищеними.

Як правильно обирати онлайн кредит?

Пропозицій на ринку існує достатньо багато. Всі вони мають певні переваги і недоліки. Тому аби обрати найбільш вигідний кредит онлайн і отримати від співпраці із фінансовою організацією лише позитивні враження, до вибору кредитора треба підходити відповідально.

Особливу уваги звертати потрібно на наступні нюанси:

  1. Основні умови кредитування. Не можна підписувати угоду про співпрацю. Перед тим як закладати її, потрібно уважно ознайомитися із усіма прописаними в ній пунктами та з’ясувати усі незрозумілі нюанси. Надзвичайно важливо також розуміти механізми нарахування відсотків та комісій, якщо такі наявні, а в ідеальному випадку – мати чіткий графік із прописаними датами та сумами платежів.
  2. Розміри відсоткових ставок і порядок їх нарахування. Саме від розміру процентів залежить сума, яку позичальнику доведеться заплатити за можливість користуватися кредитними коштами. В різних фінансових установах вони відмінні. Деякі МФО нараховують відсотки щодня, інші – раз в розрахунковий період. Крім того, багато організацій пропонують пільгові умови для новачків і певні знижки для постійних клієнтів, якими варто користуватися.
  3. Вимоги до позичальників. Перед тим як подавати заявку на кредит онлайн, слід уважно ознайомитися із вимогами до клієнтів, що їх висувають фінорганізації, і обрати максимально підходящі.

Знайомство із відгуками – заповіт успішної співпраці

Крім усього іншого, перед тим як звертатися до МФО за кредитом онлайн Finpanda, спеціалісти рекомендують ознайомитися із відгуками про компанію. Такі можна знайти на офіційних сторінках організацій в соціальних мережах, на сервісах відгуків. Об’єктивну оцінку роботи тієї чи іншої компанії також можна знайти на сайті Finpanda. Сервіс створено спеціально для допомоги потенційним і існуючим позичальникам, тому тут представлена лише правдива інформація із детальними поясненнями усіляких особливостей продукту та співпраці із компанією, що надає його.

Отримати оцінку роботи різних мікрофінансових організацій можна і, поспілкувавшись із родичами та знайомими. Ви можете і не знати про досвід співпраці людей із оточення із МФО, а він існуватиме, тому не варто соромитися запитати зайвий раз.

Не забудьте про додаткові комісії і платежі

Деякі кредитори можуть влаштовувати неприємні сюрпризи, нараховуючи позичальникам гроші, про які в момент підписання угоди мови не було. Від деяких із них можна було б відмовитися, але якщо дізнатися про них запізно, виправити нічого не вдасться. Щоби уникнути неприємностей, перед підписанням угоди слід з’ясувати, як саме розраховуються платежі, і яку конкретно суму вони становитимуть.

Зверніть увагу на інші умови співпраці

Такі, наприклад, як можливість дострокового повернення позики, або пролонгації кредиту. Ще один надзвичайно важливий нюанс – штрафні санкції. З’ясувати, якими вони будуть, слід в будь-якому разі, навіть тим позичальникам, які не збираються затримувати виплату боргу і впевнені в тому, що їм не доведеться зіткнутися із подібними проблемами.

Більше подробиць та цікавої інформації про кредити – на сайті сервісу Finpanda.