Офісні меблі для персоналу. Рекомендації від StylBest

19.04.2019

Обираючи офісні меблі, потрібно завжди мати на увазі, що вони виконують дві функції, які не перетинаються. Вони мають бути ергономічними та функціональними;елегантними та вишуканими.

Офісні меблі для персоналу. Рекомендації від StylBest

Ці складові не можна назвати рівноцінними – в різних офісних зонах вони мають різну вагу. Так, в кабінеті керівника або топ-менеджера, в конференц-залах на перше місце виходить презентаційність меблів, хоча й їх зручність не потрібно скидати з рахунку. Пояснюється це просто: ці зони найчастіше відвідуються партнерами та клієнтами підприємства, а отже стоїть завдання скласти враження про фірму як про успішного та перспективного бізнес-партнера.

Меблі ж для персоналу в першу чергу повинні бути функціональними і зручними, щоб зробити будь-яке робоче місце комфортним. Безумовно, вони також мають бути естетичними, але питання їх презентаційності не стоїть. Зайдіть на сайт інтернет-магазину StylBest і ознайомтесь з його каталогом – там ви побачите, що вітчизняні виробники виготовляють не лише зручні, але й естетичні меблі для персоналу. Вони відрізняються різноманітним конструкційним, кольоровим та модельним рішеннями.

На чому зупинити вибір?

Останнім часом все більшим попитом користуються модульні системи. Їх переваги очевидні: весь робочий простір буде вирішений в одному стилі, при цьому окремі елементи можна буде докуповувати або переміщувати, не порушуючи цілісність картини. Це переваги відносно їх візуальної складової.

Якщо ж говорити про ергономіку, тут все стає ще більш позитивним. Офісні модульні меблі складаються з великої кількості різних за функціональним призначенням, розмірами та конструкцією модулів, які ідеально компонуються в будь-якій комбінації. Тобто, ви завжди можете придбати будь-який елемент для підвищення комфортності робочого місця, і воно стане абсолютно гармонійним.

Матеріали меблів для офісу

Відносно недавно найбільш презентабельними вважались масивні дерев’яні меблі. Але поступово ринок почав заповнюватись офісними меблями, виготовленими з інших матеріалів. Найбільш популярними і бюджетними є ДСП і МДФ. Попри свою зовнішню привабливість надто репрезентативними та супер-довголітніми їх не назвеш. Тому все частіше в офісах сучасних успішних компаній з’являються меблі зі скляними, металевими або пластиковими елементами. Вони мають надзвичайно респектабельний вигляд, надійні в експлуатації та зручні. До того ж такі моделі є універсальними з точки зору стилю – вони підходять до всіх без винятку сучасних інтер’єрів.

Чого не скажеш про моделі, виготовлені повністю з одного й того ж матеріалу. Металеві доречні у стилі техно та хай-тек, пластикові – в мінімалістичному інтер’єрі, а скляні – в футуристичному стилях, мінімалізмі та хай-тек.

Які саме меблі для персоналу обирати – вирішувати вам, але їх головною характеристикою повинна бути надійність та ергономічність.