Цікавий відпочинок у клубі Б3 у Львові

16.07.2019

Якщо ви віддаєте перевагу активному відпочинку на свіжому повітрі, вам стануть до душі ігри у спортивному клубі Б3 у Львові. Для розваг виділена ціла ігрова площадка, що розташована у самому центрі міста. Щоб записатись і грати в команді, достатньо перейти по зсилці https://www.b3-park.lviv.ua/.

Цікаві розваги

Клуб Б3 пропонує різноманітні командні розваги на свіжому повітрі. Для цього на розі вулиць Стрілецької та Наукової виділена ціла локація із розставленими на ній різноманітними статичними фігурами, починаючи від забутого старого автомобілю і закінчуючи дерев’яними спорудами.

На вибір пропонуються активні спортивні ігри:

  • пейнтбол,
  • лазертаг,
  • страйкбол,
  • таймтаг,
  • цікаві квести.

Ви зможете потренуватися у стрільбі, заробити додаткові життя, додати собі часу та набігатися досхочу, виборюючи для своєї команди головний приз. Грати у клубі – захопливо та цікаво. Мерщій замовляйте вподобану розвагу!

Ігри розраховані як для дітей, так і дорослих. Ви можете просто замовити участь у них у свій вихідний. Також провести корпоратив на даній локації, залишивши замовлення на любий різновид розваг.

Не менш цікавим, ніж ігри, є проходження квестів. Зараз у клубі якраз проводиться нова квестова гра під назвою «Антивірус». Її суть у тому, щоб врятуватися від страшного вірусу, який охопив всю планету. Вам допоможе кмітливість і винахідливість побороти смертельно небезпечну хворобу.

А допоможе у боротьбі лікар Сахаров, який викрав рецепт. Він направить вас у правильному напрямку і допоможе знайти ліки.

Цікавий екшн-квест за своїм сюжетом захоплює не тільки дітей. У гру із задоволенням включаються дорослі. Безліч пригод та несподіванок переживають учасники ігри. І нарешті здобувають перемогу – лікування від страшного вірусу.

Привабливі умови

У клубі Б3 на вас чекають не тільки цікаві ігри та розваги. Привабливими є умови їх проведення. Так, дуже часто тут проводяться різноманітні знижки на ті чи інші розваги. Та це лише початок. Найцікавіше те, що ви можете отримати приємний подарунок, замовляючи будь-яку гру.

А якщо вам так сподобались розваги і ви хочете поділитися емоціями з друзями, не гайте часу на теревені. Замовляйте для них різноманітні подарункові сертифікати. Адже, краще самому спробувати, аніж сто разів про це почути.