Топ популярних лотерей в Україні

13.08.2019

В Україні кожен охочий може зіграти в лотерею й використати свій шанс на виграш.

В Україні кожен охочий може зіграти в лотерею й використати свій шанс на виграш. Різноманіття ігор, виграші від кількох тисяч до мільйонів гривень, прості правила для гравців ы високі шанси поповнити ряди щасливчиків-переможців — усе це пропонують українські лотереї.

Ми розповімо вам про три популярні лотереї: «МСЛ», «УНЛ» і «Золотий кубок».

Лотерея «МСЛ»

Лотерея «МСЛ» («Молодьспортлото») надає гравцям широкі можливості для гідних виграшів. Миттєві й числові, спортивні лотереї та бінго, — великий спектр розваг на будь-який смак. Майже 7000 пунктів мережі розповсюдження. Загалом компанія надає доступ до понад 80 державних лотерей. Найбільш відомі бренди — це «Лото-Забава», «Спортпрогноз», «Мегалот» та інші.

Компанія постійно нарощує обсяги виграшів, упроваджує нові ігри й створює робочі місця для громадян України. Лотерея «МСЛ» здобула низку нагород, зокрема й міжнародного значення. З 2016 року оператор «МСЛ» став учасником Всесвітньої лотерейної асоціації (WLA, The World Lottery Association), ще раз виправдавши високий рівень довіри гравців й довівши свою відповідність стандартам відповідальної гри.

Лотерея «УНЛ»

«Українська національна лотерея» діє з 1997 р. «Кено», «Супер Лото», «Лото трійка» та «Лото Максима» — найвідоміші для українців лотереї з великими виграшами. Компанія володіє понад 5000 лотерейних терміналів.

Призовий фонд усіх розіграшів становить 50% від вартості проданих квитків. Максимальний виграш — 15 млн 200 тис. грн — у лотереї «Супер Лото» було отримано у квітні 2007 року.

На сайті «УНЛ» можна придбати лотерейний квиток, зробивши 1 клік, або випробувати фортуну в миттєвих лотереях.

Лотерея «Золотий кубок»

Національна лотерея «Золотий Кубок» надає гравцям змогу випробувати віртуальні лототрони (емулятори лотерей з кульками) і лотомати, у яких передбачено бонуси й сюжетні ігри.

Лотерея «Золотий Кубок» гарантує безпечність виплат, чесність гри, різні види бонусів і цікаві ігрові сюжети. Гравець вибирає тематику емулятора (єгипетську, фантастичну, фруктову тощо) і стартує до виграшу.

75% від доходу, отриманого з проданих квитків, ідуть у фонд виграшу нацлотереї «Золотий Кубок».

«Золотий Кубок» — це також унікальна можливість протестувати миттєві розіграші цілковито безплатно.