Поліетиленові пакети з прорубною ручкою — ідеальний варіант для упакування будь-якого товару

19.09.2019

поліетиленові пакети з прорубною ручкоюНі для кого не секрет, що упаковка відіграє важливу роль у реалізації будь-якого продукту. Адже саме від того, в що і як упакований товар, залежить перше враження клієнта. Крім цього, відповідальні компанії дбають, аби упакування мало не лише гарний вигляд, а й було зручним. При цьому важливо вкластися в бюджет, що відведений на упаковку. Саме тому альтернативою серед різних видів упакувань сьогодні являються пакети поліетиленові від МПАК з прорубною ручкою.

В чому переваги такого упакування?

  1. Оптимальна вантажопідйомність. Саме завдяки посиленій ручці і верхньому підвороту такий пакет витримує значні навантаження. Крім цього, посилює міцність упаковки використання якісної плівки при виготовленні та наявність додаткової складки на дні пакету. Завдяки цьому збільшується і місткість упакування.
  2. Можливість багаторазового використання. На відміну від паперових упаковок, поліетиленові пакети можна використовувати не один раз, що являється плюсом для клієнта.
  3. Збереження форми та вигляду. Якісні поліетиленові пакети стійкі до випробувань різними погодними впливами та умовами експлуатації.
  4. Доступна ціна. Оскільки поліетилен – матеріал не дорогий, то і ціна на такі пакети відповідна.

Ну і ще однією величезною перевагою поліетиленових пакетів з прорубною ручкою являється можливість поширення реклами. Як це працює? А все дуже просто! Достатньо лише замовити пакети з логотипом вашої компанії і використовувати їх для упакування продукту. Пакети з логотипом стануть доречними і на презентаціях товару, і на виставках. До того ж, виготовлення поліетиленових пакетів з вашим логотипом здійснюється за допомогою спеціального, високопрофесійного обладнання, що дозволяє перенести узор точно так, як це було задумано. Додатковим плюсом стала також наявність значної палітри відтінків, завдяки чому можна відтворювати максимально натуральні ілюстрації.

Що стосується ціни на друк брендованих поліетиленових пакетів, то вона досить низька за рахунок малих витрат на фарбувальні матеріали та налагодженій роботі самого виробництва. А якщо порівнювати вартість такої реклами іншими видами рекламної продукції, то вона максимально доступна навіть для малих компаній та поодиноких продавців. До того ж, зекономити дозволяє замовлення пакетів оптом за допомогою зручного онлайн-сервісу.

У будь-якому випадку, поліетиленові пакети з вашим логотипом безперечно стануть чудовою заміною звичайним пакетам, особливо, якщо мова йде про імідж компанії.