«БредМі» — профі в створенні сувенірної продукції

24.10.2019

Сувенірами зараз важкого когось здивувати. А що, якщо ми спробуємо? Рекламна агенція «БредМі» надає можливість замовити будь-який сувенір з унікальним зображенням або логотипом, який підійде для рекламних цілей, а також стане оригінальним подарунком з приводу і без. Вибрати підходящий варіант можна на сторінці https://brandme.in.ua/suvenirna-produktsiya/ — вам передзвонять для обговорення деталей, формування та доставки замовлення.

Ідеальне рішення на будь-який випадок життя

Можна просто купити звичайний подарунок, річ, яка точно стане в нагоді в житті або щось таке, що викличе захоплення, радість, але через кілька днів уже буде припадати пилом на полиці, так і не знайшовши своєї сфери застосування. Але можна об’єднати корисне з приємним і замовити унікальний сувенір з індивідуальним дизайном, який людина зможе використовувати в повсякденному житті.

Такий же сувенір можна використовувати з метою реклами, нанісши на нього логотип своєї фірми. Такий підхід точно посприяє просуванню бренду, збільшить кількість потенційних клієнтів, підніме рівень продажів.

Які сувеніри можна придбати

У нас ви можете замовити індивідуальне виготовлення такої сувенірної продукції під ваш дизайн:

  • одяг: футболки, кофти, кепки, парасолі, костюми, косметички, сумки, рюкзаки, чемондани;
  • канцелярське приладдя: ручки, олівці, блокноти, календарі, флешки;
  • посуд: чашки, термоси, термокружки, ложки, миски;
  • різне: кульки, магніти, наклейки, колонки, прапори, браслети, чохли для гаджетів.

І це далеко не все. Ви можете вибрати будь-який сувенір, вказати в супровідному листі, яку інформацію необхідно нанести. Протягом декількох годин з вами зв’яжеться менеджер, обговорить всі деталі. Після розмови ви можете відправити на пошту картинку, фото або логотип, який потрібно буде нанести на сувенір, вказати кількість одиниць замовлення. Ми працюємо і з оптовими і з роздрібними замовленнями, кожен зможе створити неповторний подарунок для важливих людей. Пам’ятайте, оптові замовники і постійні клієнти завжди отримують приємні бонуси і знижки.