Як отримати вигідний кредит готівкою

04.11.2019

Якщо хочете взяти найвигідніший кредит, зверніть увагу на акції та спеціальні пропозиції банків. Багато компаній готові запропонувати гроші під низький відсоток на досить лояльних умовах. До того ж, окрім банків, є й інші фінансові установи, що надають кредити навіть безробітнім або особам, що працюють та можуть підтвердити це документально.

Насьогодні дійсно багато можливостей отримати вигідні кредити готівкою або на картку, навіть не виходячи з дому. Кожен обов’язково знайде свій варіант.

Як знайти найвигідніший кредит

Процентні ставки залежать від того пакету документів, який може запропонувати людина. Без довідок отримати гроші на вигідних умовах можна:

  • власникам позитивної кредитної історії;
  • категоріям громадян, які мають право на використання пільгових програм.

Якщо ви вперше берете вигідний кредит на споживчі потреби, співробітники банків рекомендують спочатку скористатися кредитом на невелику суму. Таку послугу пропонують практично всі фінансові організації. При визначенні суми враховуйте: чим менше ліміт, тим більше буде переплата. Тому при виборі відповідного варіанту розглядайте варіанти, що дозволяють достроково погасити заборгованість без додаткового внесення сум.

Як отримати вигідний кредит в банках України?

Впливає на процентну ставку і термін. При збільшенні терміну збільшується відсоткова ставка. Найпростіше оформити кредит в національній валюті на рік. Вигідні кредити в банках країни беруться з урахуванням:

  • структури кредиту;
  • графіка платежів;
  • кредитного та соціального статусу.

Багато фінансових установ готові знизити ставку при оформленні страховки. У цьому випадку частина ризиків з неповернення боргу не себе бере компанія. Такий варіант дозволяє захистити людину від боргових зобов’язань в разі настання страхового випадку (втрати роботи по скороченню, отримання інвалідності, тощо). Якщо ви погасите кредит раніше терміну, прописаного в договорі, маєте право повернути страховку за термін, що залишився.

Для зручності банки пропонують додаткові послуги. До них відноситься фіксована дата платежів, призупинення кредиту, реструктуризація заборгованості, різні оповіщення.