Промислові швейні машини

18.11.2019

Для організації свого бізнесу з пошиття одягу необхідним придбанням є професійні швейні машини. Вони справляються з будь-якими операціями, забезпечують швидкий швейний процес та довговічні. Промислові швейні машини вищого гатунку ви зможете придбати у інтернет-магазині промислового швейного обладнання SM SHVEYMASH, де вони продаються за помірними цінами.

Тут у каталогах представлене обладнання з функціями різного напрямку. Ви зможете для свого швейного цеху купити все необхідне для пошиття якісного красивого одягу:

  • Розпошивальні моделі, призначенні для зшивання окремих деталей одягу. Роблять дуже акуратні шви, без ниток а іншого браку. На них можна працювати з будь-якими тканинами.
  • Закріплювальні моделі, що призначаються для закріплення ниток, обробки ниток у складних деталях одягу.
  • Оверлоки, необхідні для обметування країв тканин та відрізання її надлишків. Є моделі для роботи з різними тканинами та всі вони відрізняються особливістю виконання крайніх швів, кількістю виокристання ниток.
  • Моделі для пришивання гудзиків, які виконують всю роботу швидко та надійно.
  • Підшивальні моделі, призначені для обробки країв одягу, нашивання аксесуарів потаємними стібками. Завдяки платформам особливої форми, на них можна працювати з рукавами, штанинами, спідницями.

Все швейне обладнання сучасного зразка. Воно обладнано встроєною комп’ютерною системою, повністю автоматизоване. Відрізняється потужною продуктивністю та можливістю розширювати функціонал.

В магазині продаються товари високої якості, які відповідають всім сучасним стандартам. Ви зможете купити швейне обладнання за найкращими цінами від відомих іноземних виробників: Amida, BRUCE, JAKI, Kaigu тощо. Більше дізнатись про асортимент можна, відвідуючи виставкові центри у Хмельницькому, Львові, Києві, Дніпрі.