Якісні запчастини для вантажівок — запорука надійної служби

30.11.2019

Вантажні автомобілі — це транспортні засоби, що постійно перевозять важкі вантажі, тому в процесі їх експлуатації нерідко трапляються поломки. Відповідно, усі запчастини та комплектуючі, які треба купити для ремонту, мають бути потужними, надійними та зносостійкими, готовими до злагодженої роботи, незалежно від умов. Кожен водій хоче, щоб його машина працювала без перебоїв і проблем.

Як обирати нові деталі для вантажного авто?

У разі поломки транспорту перед споживачем постає питання вибору якісних запчастин на заміну тим, що вийшли з ладу. Українські магазини пропонують різні комплектуючі для вантажних автомобілів вітчизняного та зарубіжного виробництва. Незалежно від марки вантажівки, можна купити оптимальний варіант будь-якої запчастини згідно наявного бюджету.

Щоб обрати потрібні запчастини, керуйтесь основними правилами:

  • варто придбати лише автозапчастини, що виготовлені з довговічних матеріалів, такі, що не піддаються впливам навколишнього середовища;
  • обирайте продукцію перевірених виробників, які своєю діяльністю довели, що вміють виробляти відмінні комплектуючі для вантажних авто;
  • якщо шукаєте більш дешевий аналог, переконайтесь, що така запчастина зможе найкраще утримувати авто в працездатному стані.

Та головне при покупці — обирати нові запчастини! Беручи на заміну деталі б/у, ви напевно не знаєте, де та як вони до цього експлуатувались. А це може призвести до значних проблем з обладнанням, доведеться знову ремонтуватись, а це не тільки трата грошей, але і вашого часу.

Асортимент комплектуючих на ринку України

Дорогами нашої країни та країн Європи, Азії їздить безліч вантажівок, водіями яких є наші співвітчизники. У разі проблем з транспортом вони прагнуть якнайшвидше усунути наявні поломки.

В цьому допоможуть спеціалізовані магазини, в товарному каталозі яких є деталі на всі марки і моделі вантажного транспорту, зокрема: Renault Truck, Mercedes, Volvo, Scania, MAN, Iveco, DAF.

Звичайно, це далеко не повний список брендів, комплектуючі яких можна знайти у тому числі в гуртівні автозапчастин ТІР Маркет. Автомобілісти можуть купити деталі для:

  • гальмівної системи (вологовідділювачі, гальмівні диски та барабани, колодки, вали, датчики ABS/ASR, пневматичні крани, ресивери);
  • двигуна (блок циліндра, елементи ГРМ, електрики, паливної системи, а також прокладки, ремені, поршневі, розпредвали, турбіни та ін.).

А також:

  • шини;
  • деталі підвіски (амортизатори, втулки, підвіски, подушки, тяги, стабілізатори).

Якщо стоїть потреба в незначному ремонті чи плановому сервісі, водії також знайдуть спеціальні болти для кріплення основних вузлів, поршневі кільця, клапани, кришки, лампи, фільтри, шківи, шайби та інше. Все, що треба, щоб повністю комплектувати свого «залізного коня» і він знову вирушив борознити простори країни та перевозити усі необхідні вантажі.