Прокат недорогих та представницьких автомобілів у Киеві

16.12.2019

Послуга оренди автомобіля на кілька годин чи кілька діб в Україні набирає обертів у свої популярності з кожним роком все більше і більше. Сьогодні дуже багато людей подорожує, і прокат авто у Києві та інших великих містах користується постійним попитом.

Умови оренди авто

Компанії, які надають послуги прокату автомобілів працюють дуже швидко. Клієнту, щоб отримати у своє розпорядження авто достатньо витратити буквально 10 хвилин. Відвідавши сайт autoprokat.net.ua, користуючись зручною онлайн-формою, клієнт обирає автомобіль і після цього машину доставлять до місця призначення за дуже короткий час.

  • Оренда авто з водієм;
  • Машина на прокат без водія;
  • Клас автомобіля;
  • Термін, на який потрібно взяти авто в оренду;

Сьогодні надається дуже великий асортимент автомобілів. По-друге, авто на прокат можна взяти з водієм або без нього. Це можуть бути автомобілі економ-класу, класу «стандарт» чи ВІП. Економ-сегмент дуже популярний серед жінок, котрі використовують авто для того, щоб вирішити сімейні справи, наприклад, завезти одяг у хімчистку, забрати дітей зі школи чи садка, відвідати лікарню тощо. Також економ-сегмент виручає у ситуаціях, коли з власним автомобілем сталась поломка, а часу на ці справи немає.

Автомобілі з пакету «Стандарт» краще підходять для того, щоб здійснити заплановану подорож в межах країни. У цій групі також представлені автомобілі різної комплектації, від невеликих двомісних до сімейних фургонів для комфортної подорожі. Також при бажанні послуга оренди авто може надаватись з водієм або без нього.

Машини категорії VIP цікавлять більшою мірою бізнес-сегмент. Також елітні автомобілі часто беруть у прокат для визначних подій, наприклад для весільного кортежу чи незабутньої вечірки. Компанія пропонує в цьому пакеті безлімітний пробіг без доплат, авто буде мати повний бак пального, надається повний сервіс.

Документи, які потрібні для того, щоб орендувати авто

  • Посвідчення водія потрібної категорії;
  • Паспорт (вік орендаря має перевищувати 22 роки).

Про страхівку, загальний стан транспортного засобу та його технічне обслуговування клієнтам думати не доводиться. Ці моменти входять в роботу прокатного сервісу. Перевагою також є цілодобова робота прокатного пункту.