Особливості захищеного телефона

18.02.2020

X-treme DZ68Надійний мобільний телефон сьогодні — це мрія кожного. Адже сьогодні найбільша проблема смартфонів — це те, що при першому ж падінні чи незначному ударі вони псуються. А ремонт в окремих випадках може коштувати дуже дорого. Проте від недавнього часу на ринку є вже телефони, які захищені від будь-яких негативних впливів навколишнього середовища, а також від ударів різної інтенсивності. Їхня назва говорить сама за себе — захищеі телефони. Особливу увагу рекомендуємо звернути на захищені телефони Sigma mobile. Щоб купити собі такий телефон, переходьте на https://sigmamobile.net/products/zahishheni-telefoni.

Чим відрізняються захищені телефони від звичайних?

Захищені телефони кардинально відрізняються від звичайних багатьма аспектами:

  1. Вони на сто відсотків захищені від проникнення пилу й води. Навіть якщо заглибитися у воду на глибину до 1,5 метра на кілька хвилин, вона не проникне у середину телефона. Це дуже зручно для тих, хто веде активний спосіб життя, або коли доводиться працювати в непростих умовах (наприклад, там, де дуже брудно).
  2. Захищені телефони мають дуже потужну батарею, яка здатна безперебійно працювати до 13 годин на добу. Батарея окремих моделей дозволяє активно використовувати телефон впродовж 76 годин. Хіба це не мрія тих, хто використовує простий смартфон?
  3. Захищені телефони мають багато додаткових функцій, які роблять їх використання ще зручнішим. Це аудіоплеєр, відеоплеєр, диктофон, радіо, ліхтарик, будильник, секундомір тощо. Особливою є функція SOS. Загалом, вона розрахована на людей похилого віку. Під час налаштування цієї функції до клавіші SOS приєднуються 4 контакти з телефонної книги. Якщо людина раптово потрапила в халепу, вона швидко натискає клавішу SOS. Тоді ці 4 контакти активовуються, і їм автоматично відправляються смс-повідомлення, а також здійснюються дзвінки.
  4. Об’єм пам’яті захищених телефонів дуже великий. Адже тільки в телефонну книгу контактів можна внести 500 абонентів, не говорячи про велику кількість інших важливих файлів, які просто необхідні для збереження на телефоні.

Як бачите, захищений телефон — це справжній прорив у процесі винаходу чогось нового й корисного для людини. Адже тепер не потрібно думати про те,  як відновити свій смартфон від наслідків удару або падіння. А новий функціонал притягує все більше й більше клієнтів. Станьте й ви одним із таких клієнтів — пререконайтеся у всіх перевагах захищених телефонів на власному досвіді.