3 Тренди чоловічих наручних годинників

04.03.2020

Годинник на руку — невід’ємний атрибут образу як чоловіків, так і жінок. Немає обмежень з таким аксесуаром навіть за віком. Витончений виріб дозволить підкреслити індивідуальність, почуття стилю, смак та соціальний стан власника. Крім того, наймодніший годинник також зможе підкреслити, що чоловік слідкує за новими трендами.

Головне, як підкреслюють експерти інтернет-магазину Імідж, — це зробити правильний вибір. Сьогодні в асортиментах магазинів є все: від бюджетного варіанту, до іміджевого годинника Tissot. Звичайно, заплутатися у виробі досить просто, а тому варто знати хоча б мінімальні тренди, аби не потрапити до пастки.

Тренд 1: Світлий циферблат

Модні наручні годинники зі світлим циферблатом гармонійно поєднуються з монохромним ансамблем в одязі. Вони стануть вдалим акцентом на тлі чорного або ефектно підкреслять ніжний світлий образ. Це ідеальний варіант для ділового стилю або правильне доповнення образу для офіційного торжества. Хоча з повсякденним одягом світлий циферблат поєднується не менше вдало.

годинник rotary

Якщо модні наручні чоловічі годинники раніше асоціювалися переважно з темними відтінками, то сьогодні світлий циферблат — це вибір не тільки представниць прекрасної статі. Особливо, якщо модель масивна і оснащена широким ремінцем. Такий формат підкреслить одночасно мужність представників сильної статі і витонченість милих дам, розмістившись на витонченому жіночому зап’ясті.

Тренд 2 Новина у кольорових рішеннях: синій циферблат

Для нового тренда характерно те, що в синьому кольорі виконується як один елемент аксесуара (циферблат, ремінець, обробка або корпус), так і всі деталі виробу одночасно. Першість тримають чоловічі годинники з синім циферблатом. При цьому абсолютно не важливо з чого виготовлений ремінець: це може бути шкіра, текстиль або метал.

Крім трендовості новинки варто також відзначити її універсальність. Не дарма дизайнери сьогодні порівнюють синій з класичним чорним. Його легко поєднувати з будь-якими іншими відтінками в одязі. Тим більше в лінійках брендових моделей є і класичні, і спортивно-туристичні годинники з великими або мініатюрними циферблатами, так що кожен зможе знайти свій аксесуар.

Тренд 3: мінімалізм

годинник carl f. bucherer

Останній по перерахуванню, але ніяк не по популярності тренд — це мінімалізм. Наручний годинник в стилі «мінімалізм» оформлений, як правило, просто і лаконічно, без надмірності в декорі. Головний плюс таких моделей — універсальність. Власник такого аксессуару зможе легко вписати його в будь-який образ — діловий або молодіжний. При цьому самі модні наручні годинник в стилі мінімалізму за зовнішньою простотою приховують непередаваний шик і елегантність.

Годинники в стилі мінімалізму, як підкреслюють експерті інтернет-магазину Імідж, — це простий однотонний циферблат зі стрілками. У них будуть повністю відсутні наворочені «примочки»: крокоміри, додаткові функціональні кнопки та інші сучасні показники високих технологій. З декору виділяється лише оригінальний напис бренду або логотип компанії-виробника.