Де придбати якісні медичні товари за доступною ціною?

09.05.2020

Медичні товари — без них неможливо уявити функціонування будь-якої медичної установи, незалежно від того, про який заклад йде мова – приватний чи державний. У зв’язку з цим і асортимент таких товарів з кожним роком збільшується. Серед цього переліку можна знайти як традиційні термометри, рукавички, глюкометри, стетоскопи, пластири, так і складне комп’ютерне обладнання для лабораторної медичної діагностики, терапевтичні чи хірургічні медичні апарати. Чи вся ця продукція якісна? Зрозуміло, що ні. У зв’язку зі значним попитом на продукцію медичного призначення з’явилася і велика кількість підробок, якість яких залишає бажати кращого. Як не натрапити на подібні товари? Найкраще купувати все необхідне у перевіреного дистриб’ютора медичних товарів і техніки в нашій країні. Де знайти таку компанію? Для цього достатньо перейти на  https://medico.in.ua/ua/.  

В чому переваги такого сервісу?

  • Значний асортимент медичних товарів та техніки. За тривалий час свого існування компанії вдалося налагодити співпрацю зі світовими та вітчизняними виробниками медичного обладнання. У зв’язку з цим для клієнтів компанії став доступним цілий перелік медичного обладнання та основних товарів медичного призначення. Мова йде про гігієнічні вироби, засоби реабілітації, комплектуючі для медичного обладнання, товари для діабетиків, стетоскопи, небулайзери, і не тільки.
  • Висока якість обладнання. Всі медичні вироби медичного призначення від вітчизняної компанії «Medico» проходять необхідні клінічні випробування та мають відповідні сертифікати. 
  • Сервісне обслуговування. Навіть найякісніше обладнання може час від часу виходити з ладу через порушення умов експлуатації, механічні пошкодження. У зв’язку з цим з’явилася можливість гарантійного та післягарантійного обслуговування, а також перевірки точності таких товарів.
  • Індивідуальний підхід. Звернувшись до професіоналів своєї справи, ви зможете не просто придбати товар, а й отримати кваліфіковану консультацію з приводу характеристик такої продукції.

Ну а зекономити на продукції медичного призначення допоможуть оптові закупівлі та знижки для постійних клієнтів.