Який гриль краще обрати для домашнього користування?

19.06.2020

Ви знаєте хоча б одну людину, яка б не любила страви, приготовані на грилі? Таких, напевно, не існує. І не дивно! Адже м’ясо, рибка, овочі з гриля вражають вишуканим смаком, оригінальним виглядом та неперевершеним ароматом. Разом з тим, сучасні жаровні дозволяють готувати різні страви з можливістю збереження природного смаку та максимальної користі продуктів. Як таке можливо? Саме з цією метою була створена технологія TRU-Infrared, завдяки якій вдається рівномірно пропікати їжу, зберігаючи сік та всі необхідні вітаміни і мінерали. Головне – обрати гриль від перевіреного виробника.

На що звернути увагу, купуючи гриль?

  1. Призначення. Серед переліку грилів сьогодні можна знайти професійні, що вирізняються значними габаритами і не призначені для переміщення, та портативні пристрої, які легко транспортуються з одного місця в інше. Який варіант краще обрати? Якщо ви шукаєте компактний та практичний гриль для дому, то ексклюзивні моделі з столиком, мийкою та коліщатками для переміщення – ідеальне рішення для вас.
  2. Функціональність. Завдяки сучасним грилям можна не лише смажити їжу, а й тушкувати, варити, коптити, і не тільки. До того ж, деякі жаровні обладнані функціями, які дозволяють рівномірно пропікати їжу, запобігаючи її пригоранню. Ну а найкращий варіант – грилі з технологією TRU-Infrared, яка дозволяє зберігати на 50% більше соку в стравах, ніж інші моделі пристроїв.
  3. Тип пального. Мова йде про газові, вугільні та електричні грилі. Якщо ви шукаєте гриль для використання в приміщенні, тоді найкраще обрати електричні моделі. У свою чергу, вугільні грилі стануть чудовою заміною мангалу та допоможуть створити справжню атмосферу пікніка. Газові грилі – універсальний варіант для приміщення та вулиці, оскільки не створюють диму та зберігають стабільну температуру в процесі приготування їжі. Ну а придбати всі ці грилі можна в компанії Грілекс, що являється офіційним дистриб’ютором брендових грилів в нашій країні.
  4. Бренд. У зв’язку з популярністю грилів сьогодні з’явилося чимало компаній, які займаються виробництвом цих пристроїв. Якому бренду надавати перевагу? Серед популярних виробників максимально надійними вважаються грилі від Char-Broil, Saber, FireMagic, Dancook,  Gut Gas, Looftlighter та Oklahoma Joe’s.

Що приготувати на грилі?

Насправді, перелік таких страв просто вражає. Це може бути м’ясо, замариноване в медово-гірчичному соусі, овочевий шашлик, чізбургер, картопля з сиром, риба в хлібі, скумбрія з травами і лимоном, домашні ковбаски, трубочки з бекону, креветки в лаймовому соусі, і не тільки. Головне – готувати страви у хорошій компанії.