Вдягнутися як Дін Вінчестер: що носить герой серіалу «Надприродне»?

14.07.2020

Побачивши серіал Надприродне, багато чоловіків різного віку захотіли одягнутися так, щоб бути схожими на Діна Вінчестера. Насправді його гардероб є досить простим, але він дозволяє створити просто неймовірний образ героя серіалу. Що ж носить старший Вінчестер? Спробуємо в цьому розібратися.

Куртка

Зазвичай Дін носить шкіряну куртку, яка дісталася йому в спадщину від батька. Це одяг бренду Wilson’s M. Julian. Річ була представлена у 1990-х роках. До речі, сьогодні компанія продає точні копії курток Діна, які можна замовити на Amazon.

Також старшого Вінчестера часто можна побачити у різних варіантах текстильного верхнього одягу. Усі ці речі об’єднує стиль мілітарі. Найближчий їх «родич» — американська військова куртка М65 та інші моделі, створені за її зразком.

Сорочка

Більшість сорочок з довгим рукавом у гардеробі Діна – це речі бренду Dickies. Герой серіалу надає перевагу темним кольорам: хакі, коричневому, чорному, сірому, темно-зеленому. Зрідка він надягає червону сорочку або темну футболку. Ніяких веселих розмальовок та візерунків – серйозні чоловіки носять стриманий одяг. В цілому це сорочки, які прийнято називати «робочими» — їх зазвичай носять американські лісоруби, сантехніки, електрики, шахтарі та інші люди фізичної праці.

Штани

Старший Вінчестер носить звичайні темно-сині джинси – трохи потерті, але без модних дірок та інших додаткових елементів. Це класичні «ковбойські джинси» прямого крою – не завужені, але й не мішкуваті.

Взуття

Обидва брати Вінчестери полюбляють шкіряні черевики на масивній підошві, коричневого чи піщаного кольору. Дін часто носить так звані «логери» — черевики з високим каблуком, високою шнурівкою та напівкруглим носаком. Найближчий «родич» — добре відомі нам «тімберленди». Створювалися вони також як робоче взуття, здатне витримувати високе навантаження та різноманітні примхи природи.

В цілому стиль Діна Вінчестера можна назвати типовим для хлопця з американської «глибинки». Це одяг, який не притягує до себе зайвої уваги (а це важливо для людей, яких розшукує поліція та спецслужби), але водночас дозволяє виглядати мужньо в будь-якій ситуації.