Як підібрати чоловічу стрижку — барбершоп Івано-Франківськ

12.08.2020

Кожен чоловік розуміє, що зачіска дуже багато означає. І варто зазначити, що одна і та ж стрижка підійде далеко не всім. Тому барбершоп Івано-Франківськ пропонує спочатку для себе вирішити, чого ви бажаєте, а тоді йти за допомогою до майстра.  Звичайно, барбершоп відрізняється від звичайної перукарні тим, що там майстри знають, як завершити кожного клієнта, щоб той почував себе гармонійно.

Особливості класичної зачіски

Для такої стрижки заведено мати довжину волосся, яка не перевищує 5 см. Особливістю класичної зачіски є дотримання чітких геометричних ліній. Суть полягає в плавному переході з короткого волосся до довшого. Майстру знадобиться доволі багато часу, щоб створити таку стрижку, але варто потерпіти, оскільки така зачіска практично не вимагає догляду. Саме класичний варіант вибирають більшість чоловіків, незалежно від віку.

Варто зазначити, що класична стрижка передбачає носіння чубчика. У цьому випадку його зачісують або на бік, або назад. Причому саме останній варіант подобається більшості представників сильної статі. Є різні стилі класичної стрижки. Особливою увагою користується британський, в якому допускається довжина волосся дот 7 см.

Спортивний стиль – як найбільш підходящий для молодих людей

Якщо раніше спортивні зачіски пов’язували лише з людьми, які мають відношення до спорту, то сьогодні спортивну стрижку носять молоді люди. Таку зачіску доволі просто створювати, оскільки тут необхідно якомога коротше постригти волосся, лишивши довжину зверху.

Оскільки спортивна зачіска ефектно виглядає з причесаним волосся на бік, то найкраще вона підходить людям, у яких прямокутне, кругле або овальне обличчя. А от чоловікам з видовженим обличчям краще відмовитись від такої зачіски.

Універсальні чоловічі зачіски

В останні роки особливою любов’ю користуються зачіски Quiff. Чому так чоловіки люблять її? Тому що саме Quiff можна вважати універсальною стрижкою. Річ у тому, що таке рішення підійде для будь-якого типу обличчя. Та й з типом волосся теж не виникне проблем, оскільки Quiff ідеально підходить і для прямого, і для хвилястого волосся.

Особливістю цієї зачіски є поголені сторони та більш довге волосся зверху. Унікальною зачіску робить саме бічний стиль і її безладність.