Імплантація зубів — як грамотно вибрати клініку?

28.10.2020

имплантация в Киеве

У наші дні імплантація зубів у Києві є сучасним і безпечним методом відновлення втрачених зубів та відмінною альтернативою звичайному протезуванню. Процедура складається з імплантації в кісткову тканину щелепи особливого стержня (штифта) з титану або цирконію, який виконує функцію кореня. Потім на цей штифт встановлюється коронка, і створена конструкція являє собою штучний зуб, абсолютно схожий на справжній. В процесі імплантації не беруть участь сусідні зуби і не застосовуються знімні конструкції. Результатом цієї процедури стає відновлення відсутніх зубів, а пацієнт набуває красивої та здорової усмішки. Завдяки цьому, така послуга користується великою популярністю.

Методики встановлення імплантатів

У провідною столичній клініці «Дент Лайн» на Подолі застосовують переважно два способи імплантації:

Класичний, або двоетапний. Здійснюється в тому випадку, коли зуб був видалений давно. Імплантація проводиться в два етапи з перервою від 1 до 6 місяців. Спочатку в щелепну кістку встановлюється штифт, який закривається герметично і залишається в такому вигляді до повного приживлення. Коли штучний корінь приживеться, на нього ставиться коронка, що імітує справжній зуб. Проміжок часу, який необхідний на приживлення, визначається стоматологом в індивідуальному порядку залежно від стану кісткових тканин пацієнта.

Безпосередній. При використанні цього методу імплант імплантується на місце втраченого зуба відразу ж після його видалення. Основні принципи процедури аналогічні тим, які проводяться при двоетапному методі, але дозволяють істотно заощадити час на імплантацію. При безпосередній імплантації кісткова тканина починає відразу ж формуватися навколо титанового стрижня, що і скорочує час на адаптацію. Але подібний спосіб не завжди вдається використовувати, тому найчастіше застосовується традиційна методика імплантації.

Завдяки передовим технологіям, стоматолог має можливість зафіксувати коронку на щойно вживлений імплантат, тобто здійснити негайне навантаження. Одночасна установка штифта і коронки дозволяють забезпечити і хорошу функціональність, і відмінну естетику. Ця методика в Києві сьогодні застосовується з великим успіхом та високою ефективністю, в роботі використовуються в основному імплантати від відомих і перевірених світових виробників.

Здорові зуби і красива усмішка 

Імплантація зубів — це процедура, що вимагає від стоматолога старанності, уваги і копіткої праці, тому він повинен володіти зосередженістю, певними навичками і досвідом. А пацієнту необхідна впевненість у високій кваліфікації лікаря та якості процедур. У київській стоматології «Дент Лайн» на Подолі штат складається з професійних лікарів, які встановлять імплантати на найвищому рівні будь-якому пацієнтові.

Переваги клініки:

  • Всі процедури здійснюються відповідно до міжнародних стандартів;
  • У своїй роботі стоматологи використовують передові технології і сучасні методи світового рівня;
  • Є денний стаціонар з обладнаної операційної, де процедури проводяться під загальним наркозом;
  • Працює власний навчальний центр, в якому стоматологи підвищують свою кваліфікацію.

У клініці «Дент Лайн» встановлено обладнання Sirona, яке випускає відомий німецький виробник і яке завжди відрізняється високою якістю. Лікарі центру регулярно навчаються і проходять стажування в зарубіжних клініках, а результатом їх роботи задоволені тисячі вдячних пацієнтів, які отримали гарні і здорові усмішки.

Джерело: офіційний сайт клініки імплантації зубів у Києві www.dentline.com.ua