Постачання рідкого гелію — в яких сферах це потрібно та як відбувається співпраця

30.11.2020

Сьогодні про це розповідає Андрій Савчук — засновник і директор компанії «ГАЗМЕТЕР».

Посилання на відео в Youtube: https://youtu.be/8UcwFcovvW4

З 2014 року «ГАЗМЕТЕР» постачає газоподібний гелій по всій країні, а з 2016 року і рідкий гелій. За 6 років роботи на ринку компанія сформувала професійну команду працівників та налагодила комфортний процес співпраці.

Багато хто чув про гелій лише як про наповнювач для кульок, без яких не проходить жодне свято. Але насправді головна роль гелію і в медицині. Рідкий гелій використовується для охолодження магнітів в магнітно-резонансних томографах, які є важливими в сучасній медичній діагностиці. МРТ продовжує все більше охоплювати нові медичні області та сфери використання, і допомагати вчасно діагностувати травми та хвороби.

І одним із пріоритетних напрямків роботи компанії є швидке та своєчасне постачання рідкого гелію в медичні та діагностичні установи. «ГАЗМЕТЕР» здійснює безкоштовну доставку у всі регіони України для будь-яких об’ємів замовлення. Гелій доставляється власним транспортом компанії «ГАЗМЕТЕР», на найсучаснішому обладнанні.

Для того, щоб почати співпрацю з «ГАЗМЕТЕР» вам необхідно зробити декілька простих кроків:

  1. Оформлення замовлення відбувається через зручну форму сайту https://gazmeter.ua/ або пошту info@gazmeter.com.ua, після чого до вас телефонує менеджер.
  2. Після укладення договору компанія доставляє ваше замовлення у найкоротші терміни.

Вузька спеціалізація дозволяє «ГАЗМЕТЕР» максимально швидко та якісно виконувати свою роботу і постійно покращувати свої професійні навички. Директор компанії особисто контролює усі відвантаження, тому при потребі клієнти мають змогу контактувати з Андрієм Савчуком напряму.

Пам’ятайте: «ГАЗМЕТЕР» — це надійний постачальник з професійним підходом.

_________________
067 779 20 80
м. Луцьк
https://gazmeter.ua/
https://www.facebook.com/gazmeter/
https://www.instagram.com/gazmeter.ua/