Смачні суші за оригінальною рецептурою у Львові

11.06.2021

Нині практично неможливо зустріти людину, котра б не любила поласувати суші. Цікаво, що суші є найдоступнішим делікатесом з-поміж усіх інших. Тож, не дивно, що саме ця страва здобула такої величезної популярності серед людей. Традиційна японська страва готується з рису (з додаванням оцту), норі (їстівних червоних водоростей), та морепродуктів (найчастіше використовують червону рибу). Але, у суші додають й інші інгредієнти, за смаком клієнта.

Де готують смачні суші

Коли перед людиною постає вибір закладу, де можна скуштувати суші, вона починає ретельно перебирати варіанти, та обирати краще серед усього запропонованого. SUSHI GO спеціалізується на приготуванні справжніх японських суші, котрі здатні подарувати відчуття насолоди й тривалої ситості. З різноманіттям суші можна ознайомитися на сайті, де компанія розмістила усі актуальні пропозиції з описом і складом страв. Тож, серед широкого арсеналу абсолютно кожен зможе обрати кращу для себе страву, враховуючи свої смакові вподобання. У меню є:

  • різні види Філадельфії (овочеві, з авокадо, тунцем, копченим лососем, масляною рибою, креветкою й т.д.);
  • з сиром (приготовлений у темпурі, в ікрі, «4 сири», з лососем чи вугром та ін.);
  • вегетаріанські позиції (з сиром тофу, водоростями вакаме, грибами шиітаке, в’яленими томатами та іншими овочами);
  • хосомакі та футомакі з різними начинками;
  • солодкі роли (з персиком, кремом і вишнею, карамеллю й виноградом), та багато чого іншого.

Тож, відвідувачеві нема за що непокоїтись, оскільки тут він 100% знайде відмінний для себе, та своєї компанії варіант.

Про компанію

SUSHI GO знаходиться на ринку не так давно, але за весь період діяльності компанії вдалося здобути довіру споживачів, та влаштувати інших закладам справжню конкуренцію. У команді працюють професійні кухарі, які створюють суші з унікальними інгредієнтами – любов’ю та виключною турботою про клієнта. Звісно, всі продукти є свіжими, та проходять контроль якості, що гарантує неймовірний смак, надійність та безпеку. Сушисти застосовують оригінальні рецептури, в результаті чого клієнти просто закохуються у страву, та повертаються до компанії знову й знову. Ознайомитися з деталями можна на сайті.