Міжнародна мовна школа: англійська для дітей

31.07.2021

Вивчення англійської як другої рідної мови дозволяє дітям максимально швидко подолати мовний бар’єр. Крім того, уроки у невимушеній атмосфері сприяють психологічній адаптації дитини в соціумі, позбавляють комплексів та невпевненості. Саме це пропонує Міжнародна мовна школа Англійська Хелен Дорон.

Міжнародна мовна школа

Методика Хелен Дорон: природне розуміння

Відвідуючи курси англійської Хелен Дорон, дитина поступово починає не тільки говорити, а й думати англійською мовою. А це означає, що малюк просто починає інтуїтивно розуміти іноземну мову, дитині немає потреби переводити слова й фрази у звичному для нас режимі. Англійська мова для дітей дошкільного віку стає для них другою рідною мовою.

Англійська мовна школа: широкий кругозір

Вивчаючи англійську мову, дитина не просто дізнається нові слова, а й предмети, які позначають ці слова. Адже не завжди якісь об’єкти, реалії дитина знає рідною мовою. Крім того, малюк пізнає особливості, традиції, культуру, деякі незвичайні факти іншої країни.

Англійська для дітей: бездоганна вимова 

Артикуляційний апарат дитини розвивається набагато активніше. Нові звуки, інтонації, особливості вимови – усе це найтіснішим чином впливає не тільки на засвоєння англійської мови, а й рідний. Вивчення іноземної автоматично є ще й різноманітними логопедичними вправами.

Мовна школа Helen Doron English: гармонійний розвиток

У будь-якому навчанні головне не суто знання, а спосіб їх отримання. В процесі вивчення англійської мови у дітей дошкільного віку активно розвивається мозок, адже саме у віці до 5 років відбувається активне зростання й розвиток дитини. Раннє навчання сприяє ранньому говорінню, розвитку логічного й творчого мислення, активній комунікації, допитливості. У міжнародній мовній школі: сучасні підручники, використання ігрових та інтерактивних методик.

Курси англійської: інтерес до творчості

Ранній вік – ідеальний для виявлення творчих задатків у дитини. З року малюки починають проявляти інтерес до різних видів творчості. Це час, коли потрібно пробувати себе у всьому: малювати, ліпити, клеїти, майструвати, співати й танцювати. На курсах англійської діти дивляться мультфільми, співають і слухають пісеньки, грають у навчальні, активні й сюжетні ігри – займаються творчістю та розкривають свої таланти.

Міжнародна мовна школа: новий погляд

Майже усі заняття для малюків до 3-х років проводяться спільно з батьками або бабусями/дідусями. А це додаткова можливість самим дорослим підтягнути власну англійську. Крім того, спільна діяльність дітей і батьків у мовній школі об’єднує, дозволяє по-новому поглянути одне на одного.

Поспішайте на перше безкоштовне заняття!