Журнал обліку щоденного відвідування для ДНЗ

09.09.2021

На сайті Видавничої групи «Основа» створено зручний розділ для педагогів та адміністрації закладів дошкільної освіти — робоча документація. Тут ви можете придбати журнал обліку щоденного відвідування днз, який розраховано на чотири роки.

робоча документація

Усередині журналу ви знайдете:

  • таблицю зі зведеними даними про відвідування групи;
  • опис методики загартування та місця для ведення щоденного обліку процедур;
  • рекомендації з обстеження звуковимови тощо.

Пропоновану робочу документацію необхідно придбати для кожної групи дошкільного навчального закладу, адже відповідальність за облік несе вихователь кожної окремої групи.

Як правильно заносити інформацію до журналу обліку щоденного відвідування в ДНЗ?

  1. Документ необхідно заповнювати у кожній групі ЗДО окремо. Один журнал розраховано на весь час перебування вихованців у закладі дошкільної освіти, розпочинаючи з молодшого віку.
  2. Коли дитина присутня, її відмічають у журналі літерою «Б», коли ж дитина відсутня, її позначають літерою «Н». Вихователь щоденно контролює відвідуваність, й зводить підсумкову інформацію в окремій таблиці «Зведені дані про відвідуваність дошкільного навчального закладу».
  3. На останніх сторінках журналу відведено місце для запису відомостей про звуковимову вихованців. Таке обстеження рекомендовано оргнізовувати два рази на рік, у вересні та січні. Обстеження бажано проводити разом із логопедом.
  4. Також у журналі міститься розділ «Відомості про батьків», куди вихователю необхідно ввести інформацію про батьків, за якою адресою мешкають, номера телефонів, місце роботи, посаду.
  5. Графа «Примітки» передбачає зазначити інформацію про те, коли дитину зарахували до групи, і коли відрахували.
  6. Відповідає за ведення робочої документації вихователь групи.

Робоча документація — важлива складова щоденного обліку у дитячому дошкільному закладі. Коректність внесення даних допоможе систематизувати освітньо-виховний процес та вести контроль усіх необхідних даних стосовно кожного вихованця.

Журнал обліку щоденного відвідування купить на сайті Видавничої групи «Основа»

Завітавши на сайт ВГ «Основа», ви можете придбати робочу документацію для закладів дошкільної освіти за найвигіднішими цінами видавництва. Крім цього, на сайті постійно діють приємні знижки, акційні пропозиції та бонуси для постійних покупців.

Окрім необхідної документації, ви також можете придбати зошити для дошкільнят, конспекти занять, наочні та дидактичні матеріали для найменших.

Завітайте на сайт Видавничої група «Основа» https://osnova.com.ua/ та придбайте все необхідне для роботи в ДНЗ!