Кращі суші в Луцьку від Smaki-Maki

15.09.2021

Суші – усім відома японська традиційна страва, котра здобула неабиякої популярності й в Україні. Страва готується з рису зі спеціальною оцтовою заправкою, червоних водоростей (норі) та морепродуктів. Сучасні кухарі настільки добре вивчили рецептуру та специфіку приготування суші, що нині існує величезне різноманіття ролів на різний смак. Суші можна поласувати на обід чи вечерю, а також замовити страву на романтичну вечерю, корпоративний захід чи будь-яке інше свято. 

Де замовити смачні суші

Коли людина планує провести час за смачними ролами, вона одразу ж починає думати, де замовити страву. Кращим та безпрограшним варіантом стане компанія Smaki-Maki, котра готує найсмачніші суші в Луцьку за унікальною рецептурою. У команді працюють професійні кухарі, які мають величезний досвід роботи саме з японською кухнею. Тож, персонал просто закоханий у свою роботу, що й дозволяє створювати справжні смакові шедеври. У меню можна побачити різні види Філадельфії, сирні позиції, хосомакі, теплі, запечені та вегетаріанські роли. Також нещодавно в меню з’явилися солодкі роли з начинками на різний смак. Окрім цього, у меню представлені й інші страви:

  • піца (з гостринкою, вегетаріанська, сирна, з різними видами м’яса та грибів й ін.); 
  • салати (класичні «Грецький» і «Цезар», а також з додаванням копченого м’яса водорості спіруліна); 
  • різні супи (сирний, з вугром або з м’ясом); 
  • авторські десерти та напої. 

Тож, тут абсолютно кожен зможе обрати саме те, що йому потрібно.  

Чому саме Smaki-Maki

Компанія знаходиться на ринку понад 5 років. За весь час команді вдалося зайняти впевнену позицію на ринку, та заслужити довіру клієнтів. Таких цілей Smaki-Maki досягла завдяки наполегливій роботі та певним принципам. Усі страви готуються виключно зі свіжих та високоякісних продуктів. Роли мають велику кількість начинки, що дозволяє відчути оригінальний смак суші, та унікальне поєднання всіх інгредієнтів. Також тут постійно проводяться знижки та акції, завдяки яким процес замовлення стане ще більш вигідним та приємним. Доставлення страв здійснюється протягом 29 хвилин. Дізнатися про інші деталі можна на сайті компанії lutsk.smaki-maki.com.