Мистецтво бізнес-війни: уроки, перевірені боями для лідерів та підприємців із найбільших суперництв історії (мяка обкладинка) - Девід Браун: купити книгу в kniga.biz.ua (арт. 2100017511)
kniga.biz.ua

Мистецтво бізнес-війни: уроки, перевірені боями для лідерів та підприємців із найбільших суперництв історії (мяка обкладинка)

The Art of Business Wars: Battle-Tested Lessons for Leaders and Entrepreneurs from Historys Greatest Rivalries

Код: 2100017511
Купити Мистецтво бізнес-війни: уроки, перевірені боями для лідерів та підприємців із найбільших суперництв історії (мяка обкладинка) Девід Браун
299 грн
Є на складі

Доставка
БЕЗКОШТОВНА при вартості замовлення від 990 грн
50 грн Укрпошта на відділення
70 грн Нова Пошта на відділення/поштомат
95 грн доставка кур'єром
Детальніше

Оплата
Готівкою або на термінал при отриманні, Безготівкова, Visa/MasterCard
Автор Девід Браун
Видавництво Лабораторія
Сторінок 320
Рік 2021
ISBN 978-617-7965-98-4
Обкладинка м'яка
Мова Українська
Формат 60х90/16 (145х215 мм.)

Про книгу Мистецтво бізнес-війни: уроки, перевірені боями для лідерів та підприємців із найбільших суперництв історії (мяка обкладинка)

Війна в бізнесі може бути не менш жорстокою, ніж на полі бою — конкуренти запросто пускають в хід найпідступнішу зброю в боротьбі за прибуток та нових клієнтів. Сильніші компанії при цьому не зупиняються, допоки не знищать дрібних конкурентів, а найменша помилка може стати причиною краху всієї компанії.
 
Автор глибоко дослідив найвідоміші суперництва в історії бізнесу, щоб у цій книжці викласти правила ведення бою з конкурентами. У ній він розповідає, як сформувати тактику, яка поєднуватиме розум та інновації, правильну маркетинг-стратегію та натхненність команди, уміння йти на ризик та планувати кроки наперед.
 
Девід Браун дає поради компаніям, базуючись на засадничих правилах ведення війни від відомого китайського стратега та мислителя Сунь-дзи.
 
Про автора:
Девід Браун — американський юрист, радіоведучий, журналіст, ведучий подкасту «Business Wars».
 
Чим хороша ця книжка:
• Книжка була написана на основі популярного в Америці подкасту «Business Wars», що складається з більш ніж 100 епізодів та займав перше місце в подкаст-чартах iTunes;
• Автор переносить поради від видатного стратега Сунь-дзи про ведення війни на реалії бізнес-середовища, тому книжка читається і як філософський трактат, і водночас як навдивовижу доступний посібник зі складання тактики, яка допоможе компаніям тримати планку на ринку та поступово, але впевнено обігравати своїх конкурентів;
• На реальних прикладах із життя автор показує, яка стратегія була правильною в тому чи іншому випадку, а яка призвела до занепаду компанії.

pdf Уривок з книги


Додати свій відгук про книгу
Залишити свій відгук:

Рекомендуємо

Гідність — це правдивість ...
Ігор Козловський
Ощадливе виробництво від А до Я: до ...
Володимир Малічевський,Є. Годнєв,В. Кащенко,В.М. Лелека
Менеджмент у часи війни. Лідерство, ...
Костянтин Кошеленко

Книги автора / видавництва

Комплект книг для шанувальників фі ...
Том Фелтон, Алан Рикман
Комплект книг про королівську родин ...
Гарри Маунтбеттен-Виндзор, Роберт Лейси, Эндрю Мортон
Остання бібліотека ...
Фрея Семпсон
Страшне добро ...
Джо Браунинг Ро
Галактика Ґутенберга ...
Маршалл Маклюен

Сьогодні купили