Переможець

ISBN 978-617-7388-71-4 Наличие: Нет в наличии


150.00 грн.
$1 инвестированный в образование приносит $30 дохода
Автор: Джек Уэлч
Размер: 170x240
Вес: 650
Переплет: Твердый
Раздел: Бизнес и предпринимательство
Язык: Украинский
Количество страниц: 264
Моя цена Цена книги в других интернет-магазинах 195 грн. Моя цена 150 грн. Экономия на книге 45 грн.
Внимание К сожалению, книгу уже купили. Это непорядок. Оформляйте «Предзаказ» и получите уведомление о ее поступлении на склад.
Смотрите другие лоты Большой выбор деловой литературы. Смотрите другие лоты.

Описание

«Переможець. Усе, що ви хотіли знати про роботу керівника, але боялися запитати» - бестселер Wall Street Journal та The New York Times, який радить співзасновник компанії Microsoft Білл Ґейтс.

Про книжку

Після виходу на пенсію легендарний керівник «Дженерал електрик» Джек Велч вирішив поспілкуватися з менеджерами з усього світу. Під час конференцій у різних країнах — від Мексики до Китаю — десятки тисяч керівників атакували його запитаннями. Як звільнити працівницю, яка усім подобається, але погано виконує роботу? Відповідь на яке одне запитання під час співбесіди може найкраще охарактеризувати кандидата? Як отримати підвищення? Чому варто по-різному винагороджувати людей на однакових посадах? Відповіді Джека Велча, а також реальні історії про його правильні рішення й помилки лягли в основу книжки «Переможець», яку він написав у співавторстві з дружиною.

Для кого книжка

«Переможець» стане корисним читанням для менеджерів усіх рівнів і тих, хто тільки збирається розпочати власну справу.

Чому ця книжка

Книжка Джека та Сьюзі Велчів вже набула статусу класики жанру. «Переможець» уже навчив ефективному менеджменту та виходу в лідери на ринку покоління успішних підприємців у різних країнах світу.

Про автора

Джек Велч — відомий американський бізнесмен. Журнал Fortune назвав його менеджером ХХ століття. 41 рік пропрацював у компанії «Дженерал електрик», з 1981-го по 2001й був її гендиректором. За цей час загальна вартість корпорації зросла в понад 30 разів — з 13 до більш ніж 400 мільярдів доларів, — а Велч став бізнес-гуру. Нині він консультує керівників найвідоміших компаній, виступає перед бізнес-спільнотою та викладає. Він також заснував Інститут менеджменту Джека Велча — унікальну програму з отримання MБA онлайн.

Сьюзі Велч — письменниця, журналістка, колишня головна редакторка Harvard Business Review.

Відгуки про книжку

"Коли Джек говорить про менеджмент, його енергія та пристрасть наповнюють кімнату. Подібне відчуваєш і тоді, коли читаєш цю книжку, кожну її сторінку".

— Воррен Баффет, засновник Berkshire Hathaway

"Неупереджений і комплексний погляд на те, як досягти успіху в бізнесі. Це книжка для кожного: від випускників коледжу до гендиректорів".

— Білл Ґейтс, співзасновник Microsoft

"Мета цієї книги – допомогти не тільки бізнесменам, але і всім, хто пристрасно бажає домогтися успіху в кар'єрі".

— New York Times

"Чудовий самовчитель для тих, хто хоче завоювати світ бізнесу".

— Business Today

Цитати

Про роль керівника

"Кожен керівник мусить передбачати майбутні події та бути далекоглядним, але хороші лідери повинні мати особливу здатність відчувати несподівані зміни. У бізнесі найкращі керівники в жорсткому конкурентному середовищі мають шосте чуття, яке реагує на зміни ринку, а також аналізує наявних конкурентів та нових учасників.

Пам’ятайте, отримавши посаду керівника, ви не здобули корони, вам дали відповідальність, щоб виявити найкращі риси в інших людях. Для цього ви мусите завоювати довіру серед працівників. І доки ви будете демонструвати відвертість, вони вас поважатимуть і залишатимуться відданими".

Про фахівців з HR

"Найкращі фахівці з управління персоналом — це своєрідні гібриди: з одного боку, наставник, який чує про всі гріхи і нікого за це не звинувачує, а з другого — батько, що любить, але швидко і прямо може висунути догану, якщо ви будете відставати.

Якщо ви справді відчайдушно шукаєте людину певної спеціальності, скажімо, програміста або дослідника-науковця, я порадив би вам звернути увагу на енергію та пристрасть, мішок розуму, великий попередній досвід та, звісно ж, цілісність. Ці риси необхідні для будь-якого кандидата, якого ви збираєтеся найняти".

Про «своїх» людей

"Якщо ви найняли правильних людей, вони захочуть зростати. Їх переповнюватиме бажання вчитися та робити більше. Хороший механік захоче знати, як керувати більшою кількістю машин та, врешті-решт, як управляти цехом. Хороший інженер-технолог захоче поїхати в Японію, щоб відвідати компанії, які використовують передові технології, про які він лише читав. Хороший кадровик захоче дізнатись, як ефективніше спілкуватися в мережі".

Про заохочення працівників

"Використовуйте кожну можливість, щоб додати впевненості тим, хто на це заслуговує. Хваліть ваших працівників. І що конкретнішою буде ця похвала, то краще. Звісна річ, люди хочуть отримувати визнання за ефективну роботу. Фотографії у холі та фанфари мають бути. Але без грошей вони втрачають свій вплив. Навіть Нобелівську та Пулітцерівську премії видають разом із грошовою винагородою. Якщо ви хочете, щоб працівники жили і дихали концепцією, «покажіть їм гроші», не важливо, буде це заробітна платня, премії або визнання".

Похожие товары

Оставить отзыв ↓
 
Ещё никто не оставил отзывов.