НОВИНИ від 04.02.2008

Fortune: рейтинг найбільш турботливих компаній 2008

Журнал Fortune склав рейтинг найбільш соціально відповідальних компаній. Нинішній список Fortune дивує великою кількістю некомерційних організацій і фондів, де зарплати невеликі, але люди працюють із задоволенням, а умовами праці пишаються.

Як і роком раніше, далі інших у турботі про комфорт колективу пішов інтернет-гігант Google. Компанія давно відома оригінальними соціальними знахідками, які не стільки полегшують працю співробітників, скільки перетворюють їхню роботу в розвагу. «Гуглизація» передбачає вільний графік, відсутність стресів і свободу ідей. У якості переваг працівники Google відзначають ділову гнучкість компанії, фінансову стабільність (99% співробітників мають право на покупку опціонів), а також можливість самостійного вибору способів рішення поставленого завдання, адже важливий результат. Крім цього, в компанії особливо заохочують все нове, що може запропонувати працівник.

У сотню Fortune увійшли такі компанії, як Cisco Systems (6-е місце), Starbucks (7), Adobe Systems (40), Ernst & Young (57), eBay (68), Nike (82), PricewaterhouseCoopers (90). У порівнянні із соціальними успіхами Google її головний конкурент Yahoo! про душевний комфорт співробітників, схоже, піклується значно менше - компанія розташувалася аж на 87-му місці (44-е місце в 2007-му році) слідом за іншою компанією ІТ-сектору Microsoft (86-е місце).

Дивитися весь рейтинг >>

За інформацією RBC Daily.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=1004


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua