НОВИНИ від 23.04.2010

Роботодавці планують зберегти зміни щодо пенсій, зроблені під час економічного спаду

Більшість роботодавців, які вносили зміни у пенсійне планування у відповідь на економічну кризу, планують зберегти ці зміни і в 2010-му році. Такі результати дослідження, проведеного компанією Buck Consultants.

Опитування "Зміни в пенсійному плануванні в період економічної непевності" (Retirement Plan Changes in a Period of Economic Uncertainty) оцінювало дії, які здійснювалися роботодавцями протягом 2009-го, а також їхні плани у випадку покращення економічної обстановки. Результати показують, що 77% роботодавців із традиційними пенсійними пакетами та 52% роботодавців з іншими пенсійними пакетами не будуть відмовлятися від змін, які здійснювалися під час економічної кризи. Дослідження аналізувало відповіді близько 200 організацій у різних сферах діяльності.

"Економічна криза мала дуже значний вплив на пенсійне планування, яке спонсорувалося безпосередньо роботодавцями", — пояснює Тамара Шелтон (Tamara Shelton), виконавчий директор пенсійної практики у Buck Consultants.

У відповідь на економічний спад найбільш звичною реакцією роботодавців було прагнення "заморозити" бонуси працівників на їхньому поточному рівні, а також закрити план для нових працівників.

Більше 40% респондентів дослідження відзначають, що за час економічної кризи їхній компенсаційний план втратив більше 20% своєї цінності.

За інформацією Chief Learning Officer.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=1226


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua