НОВИНИ від 28.08.2012

Взаємна довіра серед співробітників компаній залишається на високому рівні

Майже три чверті співробітників компаній стверджують, що вони довіряють своїм колегам. Такі дані нового опитування, проведеного консалтинговою компанією Lee Hecht Harrison, яка спеціалізується на плануванні кар'єри та розвитку талантів. Тільки один з десяти респондентів признався, що він не довіряє своїм колегам.

Lee Hecht Harrison: Взаємна довіра серед співробітників компаній залишається на високому рівні Участь в дослідженні Lee Hecht Harrison взяло 475 респондентів із США. Саме дослідження відбулося у червні 2012-го року і проводилося шляхом онлайн-опитування. Учасникам пропонувалося дати відповідь на запитання "Наскільки ви довіряєте своїм колегам по роботі?"

Результати виявилися наступними:

  • Повністю довіряють: 34%;
  • Довіряють: 38%;
  • Частково довіряють: 17%;
  • Не довіряють: 11%.

Віце-президент та керівник напрямку глобального розвитку лідерів у Lee Hecht Harrison J.C. Heinen коментує результати так: "Дані нашого дослідження "розповідають" дуже цікаву історію. Нам відомо, що станом на сьогодні довіра до лідерів практично повністю відсутня. Управлінцям доведеться багато чого виправляти після років спадів, скорочень та урізання зарплат. Тим не менше, співробітники компаній продовжують ставитися одне до одного з високим рівнем довіри та будувати щирі стосунки. Можна сказати, що компаніям пощастило, оскільки довіра серед співробітників — надзвичайно важливий фактор як індивідуальної так і організаційної результативності".

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=1431


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua