НОВИНИ від 20.08.2009

Топ-100 компаній, які найшвидше зростають

Журнал Fortune склав черговий рейтинг 100 компаній, які найшвидше зростають. Лідером у 2009-му році стала канадська компанія Research In Motion — виробник смартфонів BlackBerry. У першому кварталі поточного року смартфон BlackBerry Curve, що потіснив на ринку Apple iPhone 3G, був названий найпопулярнішим у США.

Друге місце в списку Fortune посів виробник процесорів Sigma Designs, третє — китайська інтернет-компанія Sohu.com. У першу десятку рейтингу ввійшла ще одна фірма з Китаю: на сьомому рядку розташувалася Shanda — найбільше китайське онлайн-казино.

Уперше в рейтингу Fortune присутні компанії не з США. Представники видання відзначають, що криза, звісно, серйозно позначилася на бізнесі в цілому, однак багато компаній, "і не тільки в Сполучених Штатах", зуміли продемонструвати серйозний ріст.

Топ-10 найдинамічніших компаній світу

Варто відзначити, що криза не перешкодила економіці Китаю вирости в другому кварталі 2009-го року на 7,9% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. При цьому ріст ВВП країни прискорився в порівнянні з першим кварталом поточного року, коли економіка Китаю збільшилася на 6,1% у річному вираженні.

Див. повний рейтинг — 100 Fastest-growing companies

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=1157


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua