НОВИНИ від 02.12.2009

Найбільш швидкозростаючі IT-компанії регіону EMEA 2009-го року

Компанія "Делойт" опублікувала рейтинг Deloitte Technology Fast 500 — 500 найбільш швидкозростаючих у 2009-му році компаній у сфері високих технологій у країнах Європи, Близького Сходу й Африки (EMEA).

Даний рейтинг являє собою список державних і приватних компаній у сфері IT із 26-ти країн регіону Європи, Близького Сходу й Африки, мінімальний прибуток яких за 2004-ий рік склав 50 тис. євро, а операційний прибуток за поточний рік повинен становити не менше 800 тис. євро. Даний рейтинг є найбільш об'єктивним у регіоні для сфери високих технологій.

Перше місце в рейтингу зайняла компанія BIOTEKNO (розробник та інтегратор мобільних технологій для бізнесу), темпи росту якої склали 42 417%, а виторг за 2008-ий фінансовий рік — 37,4 млн. євро. Компанія приватна й базується в Стамбулі (Туреччина).

"Потрібний продукт, розроблений правильно підібраною командою на основі грамотно обраної технології, може обійти всі економічні труднощі. За останній рік, незважаючи на економічну кризу, послуги й продукти, розроблені на основі новітніх технологій, такі як смартфони й телебачення високої чіткості, досягли значних успіхів. Швидкозростаючі компанії, що працюють у сфері високих технологій, знають, що досягнення високих результатів в умовах сприятливої економічної ситуації недостатньо: прискорення темпів росту в конкурентному середовищі також необхідно й у ході економічного спаду, — вважає Девід Хелстід (David Halstead), партнер, керівник програми Deloitte Technology Fast 500 у регіоні EMEA. — 42 417% ріст BIOTEKNO за п'ять років доводить, що керівництво компанії знає, як рости у важких умовах, і має рішучість для здійснення цього".

"Запорукою нашого успіху є фантастичний дух нашої команди", — говорить Ахмет Ільхан Оней (Ahmet İlhan Öney), генеральний директор компанії BIOTEKNO.

10 найбільш швидкозростаючих у 2009-му році IT-компаній у країнах EMEA

Відповідно до рейтингу, темп росту за останні п'ять років у середньому склав 24 068% і 1 470% для п'яти і 500 найбільш швидкозростаючих компаній відповідно. Обидві цифри перевищують показники минулого року, коли середній темп росту за п'ять років становив 17 375% для п'яти й 1 297% для 500 компаній.

"Те, що показники Fast 500 за 2009-ий рік перевищили показники 2008-го року, незважаючи на економічну нестабільність, — просто феноменально. Це говорить про те, що компанії надають технологічні рішення, які відповідають вимогам клієнтів і мають достатній потенціал для досягнення успіху, незважаючи на те, що в них є й фінансові проблеми", — відзначає Девід Хелстід.

» Див. детальний рейтинг — Deloitte Technology Fast 500

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=1191


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua