НОВИНИ від 23.03.2012

Рейтинг найінноваційніших компаній 2012 року від Fast Company

The World's 50 Most Innovative Companies 2012
» The World's 50 Most Innovative Companies 2012
Інновації — це реалізація неймовірних ідей, що лежить в основі прогресу. Великий бізнес працює не лише для збільшення прибутків, він прагне стати лідером у галузі, розширює програми соціальної відповідальності, втілює мрії в життя.

Видання Fast Company щороку пропонує рейтинг 50 найбільш інноваційних компаній світу. При визначенні лідерів у номінації розглядається широкий спектр структур з різних галузей: від автобусних компаній та кав'ярень аж до лікарень та університетів. Проте, з кожним роком у списку лідерів з'являється все більше компаній, що працюють у IT-сфері, а також у сфері комунікацій.

Головним критерієм визначення інноваційності виступають нові розробки, які мають найбільший вплив на галузь впровадження, а також культуру людських взаємин. Цього року переможцями (топ-10) у категорії "50 найінноваційніших компаній світу" стали:

  1. Apple — за першість у голосових аплікаціях. Apple — компанія, яка започатковує тренди. Як зазначає Fast Company, Apple постійно наздоганяють інші. Лише уявіть: Amazon і Google конкурують за місце у сфері, яку Apple щойно створив! Зокрема, так було з системою розпізнавання голосів для смартфонів Siri у 2011-му році.

  2. Facebook — за «800 мільйонів причин поділитись інформацією». «Закон Цукерберга» пророкує: щороку кількість інформації, якою добровільно діляться люди зростатиме вдвічі.

  3. Google — за розширення своєї лідируючої лінійки продуктів.

  4. Amazon — за довготривалу гру: зазначається успішність планшета Kindle Fire, який займає друге місце на ринку планшетів, а також створення прогресивних інтернет-додатків.

  5. Square — за додатки для iPhone і Android, які дозволяють користувачам отримувати платежі з кредитних карток.

  6. Twitter — за розвиток глобального діалогу.

  7. Occupy Movement — за цінності, які покладені в основу цього рейтингу. Рух «Займи Wall Street» намагається показати цілісну картину інноваційності та її впливу на глобальний світ.

  8. Tencent — за наповнення інтернет-буму в Китаї і підтримку екосистеми додатків Західного зразка.

  9. Life Technologies — за революцію у генетичних дослідженнях.

  10. SolarCity — за порятунок бізнесів, які займаються виробленням сонячної електроенергії.

За інформацією Innovations.com.ua.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=1398


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua