НОВИНИ від 27.04.2012

Компанії сумніваються у здатності своїх менеджерів ефективно розвивати бізнес

За даними останнього управлінського опитування, яке проводилося Korn/Ferry Institute, 75% топ-менеджерів сумніваються у здатності своїх управлінських команд ефективно розвивати бізнес та "генерувати зростання" у 2012-му році.

52% учасників дослідження стверджують, що їхні компанії повинні зосередитися на залученні нових талановитих співробітників та більше інвестувати у розвиток талантів серед управлінського персоналу. При цьому майже 23% опитаних заявляють, що їхні компанії повинні повністю переглянути політику залучення управлінських талантів.

На запитання, чи вплинула нестача зовнішніх талантів на затримку розвитку компанії, ствердно відповіли 73% респондентів. Через таку нестачу компаніям не вдалося пройти процес злиттів та поглинань (6%), географічне розширення (11%), запуск нових продуктів (6%) та інші ініціативи (32%).

Якщо говорити про процес "планування наступництва" (succession planning), близько 45% респондентів визнали, що їхні компанії здебільшого орієнтуються на пошук талантів всередині організації. При цьому 37% вважають, що часто для такого просування немає явних причин.

45% респондентів стверджують, що їхні компанії регулярно ідентифікують потенційні сфери розвитку як частину процесу оцінки та впроваджують структуровані програми розвитку для всіх рівнів співробітників.

За інформацією Chief Learning Officer.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=1404


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua