НОВИНИ від 15.08.2012

На що впливає довіра та рівень мотивації

Всього 36% працівників довіряють своїм керівникам, а 58% демонструють ознаки байдужого ставлення до своєї роботи і не надто переймаються результатами. Такі дані нового опитування Employee Outlook, проведеного Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), участь в якому взяло більше 2000 працівників компаній.

CIPD: На що впливає довіра та рівень мотивації Дослідження виявило, що працівники, які демонструють "нейтральний" рівень залученості, вдвічі менш мотивовані докладати додаткові зусилля на досягнення цілей компанії, ніж ті, рівень залученості яких оцінюється як високий. "Нейтральні" працівники також зі втричі більшою ймовірністю займаються пошуком іншої роботи. Також було виявлено значну кореляцію між рівнем залученості працівників та розумінням ними цілей та цінностей компанії.

Ось деякі інші ключові результати дослідження:

  • всього 36% працівників сказали, що вони довіряють топ-менеджменту компанії;

  • всього 24% респондентів визнали, що вони консультуються зі своїми керівниками щодо ключових завдань, які впливають на бізнес;

  • тільки 40% респондентів задоволені можливостями доносити свої ідеї до вищого керівництва;

  • працівники, які довіряють керівникам компанії, демонструють набагато краще самопочуття і рідше страждають від робочого стресу;

  • 26% працівників, які продемонстрували "нейтральний" рівень мотивації, в поточний момент перебувають у стані пошуку роботи, порівняно із 9% тих, які продемонстрували високий рівень мотивації. Серед тих же працівників, які мають "негативний" рівень залученості, відсоток тих хто шукає нову роботу складає вражаючих 66%.

За інформацією Chief Learning Officer.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=1428


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua