НОВИНИ від 26.09.2012

Рецесія змушує компанії відкладати ініціативи розвитку

Численні причини, включаючи й обмежені бюджети, змусили американські компанії на деякий час призупинити ініціативи розвитку. Такі дані опитування, проведеного AMA Enterprise, відділом American Management Association International.

AMA Enterprise: Рецесія змушує компанії відкладати ініціативи розвитку 47% респондентів призупинили щонайменше одну програму і 36% призупинили дві або більше програм за даними опитування AMA Enterprise, участь в якому взяли топ-менеджери та управлінці більш ніж 300 організацій.

Однією з причин відкладення програм було обмеження бюджетів, зміна пріоритетів бізнесу, нестача ресурсів, брак часу та підтримки вищого керівництва компаній.

Сенді Едвардс (Sandi Edwards), віце-президент AMA Enterprise, наголошує: "Ні для кого не секрет, що рецесія перетворилася на справжній виклик для програм розвитку у більшості організацій. Великі програми управлінського розвитку масово призупинялися, тоді як окремі стратегічні навчальні проекти рухалися вперед у відповідь на тиск бізнес-пріоритетів".

Серед інших результатів дослідження:

Більшість респондентів погодилися, що затримка в першу чергу вплинула на програми розвитку особистісних навичок (soft skills). Серед 17% організацій, які уникали затримок, переважна більшість все ж була готова відкласти заплановані ініціативи щодо нових програм.

Участь у дослідженні взяли 312 респондентів: керівники бізнесу, керівники відділів управління персоналом та менеджери.

За інформацією Chief Learning Officer.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=1439


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua