НОВИНИ від 31.10.2006

Купівля ІТ — надзвичайний стрес

Керівники малих бізнесів вважають купівлю нової технології більш стресовою ситуацією, ніж купівлю нерухомості чи одруження. Таким чином, чверть із 300 опитаних керуючих директорів стверджують, що вони з більшою "радістю" переживуть всі етапи організації весілля, ніж здійснять інвестиції у новітні технології.

AT Communications Group, яка проводила опитування, говорить, що не останньою причиною стресовості купівлі нових інформаційних технологій, є професійний жаргон спеціалістів з ІТ. Власники малого бізнесу часто відчувають себе не зовсім комфортно, коли на них звалюється ціла гора незнайомих слів.

Майже три чверті респондентів стверджують, що найбільш шоковою є необхідність роботи з постачальниками. Якби ланцюг постачання був спрощеним і система легко з ним справлялася, то це зберегло б нерви власникам бізнесу.

Дві третини респондентів вважають, що турбота про споживачів є набагато більш важливим завданням компанії, ніж інвестиції у новітні технології.

Якщо вірити дослідженню, то 26% респондентів навіть готові припустити, що навіть початок нового бізнесу є менш стресовим, ніж нова ІТ-ініціатива.

За інформацією Silicon.com

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=840


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua