НОВИНИ від 07.07.2005

Нагороди у галузі технологій 2005

Переможці цьогорічного конкурсу "Нагороди у галузі банківських технологій 2005" (The Banker Technology Awards 2005) здобули найвидатніші, найвідоміші та найбільш професійні, на думку організаторів, представники галузі.

Цього року на участь у конкурсі було подано більш ніж 180 заявок. Деякі команди демонструють, що прості, ефективні технології можуть бути справді інноваційними. Серйозна робота проводиться також у галузі досліджень та розвитку (research and development, R&D), а саме у сфері клієнто-орієнтованих та архітектурних рішень. Конкурс "Нагороди у галузі банківських технологій 2005" знову показав конкурентні переваги, досягнуті за рахунок технологій.

У категорії "Програмний засіб року" (Application of the Year) переміг RBS (Royal Bank of Scotland), а "високого рівня довіри" (Highly commended) домігся Citigroup.

Переможець у категорії "Інновація року" (Innovation of the Year) — NCR, "високий рівень довіри", відповідно, дістався UBS.

Найвища нагорода в номінації "Ініціатива з організації мережі" (Networking Initiative of the Year) належить BT. Нагороду "Аутсорсинговий проект року" (Outsourcing Project of the Year) здобув State Bank of India. У номінації "ROI року" (ROI of the Year) перші — Platform Computing.

Джерело — TheBanker.com.

Original URL: www.management.com.ua/news/?id=634


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua