НОВИНИ від 01.10.2010

Google знову очолив рейтинг найбільш привабливих роботодавців

У глобальному рейтингу найбільш привабливих роботодавців 2010 року (The World's Most Attractive Employers 2010), складеному компанією Universum, перше місце, втім, як і минулого року, посіла компанія Google, повідомляє агентство Bloomberg.

Для складання рейтингу компанією було опитано близько 130 тис. студентів, які отримують технічну освіту або знання в галузі бізнесу в найкращих навчальних закладах світу. Google не втрачає позиції вже два роки — у 2009-му компанія також очолила глобальний рейтинг. Крім того, у квітні 2010-го року найбільший пошуковик одержав звання найпривабливішого рекламодавця, а у травні — очолив рейтинг компаній із найкращею репутацією.

Друге місце студенти інженерних спеціальностей віддали компанії Microsoft, а в п'ятірку найбільш привабливих роботодавців включили IBM, Sony і автоконцерн BMW.

Для студентів бізнес-спеціальностей Microsoft виявився не таким привабливим роботодавцем. Так, компанія посіла лише сьому сходинку рейтингу, хоча ще в минулому році займала третю. У цій п'ятірці також опинилися аудиторські компанії KPMG, Ernst&Young, PricewaterhouseCoopers і Deloitte.

Топ-10 найбільш привабливих роботодавців 2010 року для студентів бізнес-спеціальностей   Топ-10 найбільш привабливих роботодавців 2010 року для студентів інженерних спеціальностей

» Див. докладний звіт — The World's Most Attractive Employers 2010 (PDF, 520 KB)



Original URL: www.management.com.ua/news/?id=1271


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua