Пейнтбольний клуб «BNB»

23.03.2016

Якось довелось мені гостювати кілька днів у Львові. Той, хто там бував, мене зрозуміє, – у Місті Лева є на що подивитись. Наситившись красою, величчю і гостинністю цього чудового міста, я вважав, що мене нічим вже не розважиш. Аж раптом ми з друзяками в Інтернеті натрапили на http://bnbpaintball.com/about. Тут «причаївся» клуб активного відпочинку у Львові BNB Paintball. Хто з хлопців не любить побавитися зі зброєю, навіть якщо це безневинні маркери, заряджені кульками з фарбою. Проте, скільки вражень!

Тож, ми уважно передивилися всю інформацію стосовно програми та умов замовлення гри. На тому і зійшлися – вирішили урізноманітнити своє дозвілля більш насиченими подіями. Одразу привернула увагу цінова доступність послуг. А ще для певних варіацій гри не має значення дитина ти чи дорослий, дівчина або хлопець. Правда, серед нас не було малечі. А от представниці прекрасної статі також не оминули можливості показати свої вміння.

Нас одягнули у спеціальні «обладунки», видали знаряддя «для полювання» і випустили в «поле». Ость тут почалося найцікавіше!

У грі участь беруть команди суперників (зазвичай дві, но мені розповідали і про «битви п’яти воїнств») з однаковою кількість гравців. Команди розбігаються по майданчику, ховаючись по споруджених укриттях. А потім вистежують суперників із наміром «позначити». За правилами гри уражені учасники можуть не залишати поля бою, и продовжувати «полювання». А у кінці за підрахунками кількості влучних пострілів визначається команда-переможець.

Ми з друзяками не змагалися – хто кого. Для нас найціннішим стала можливість весело, на свіжому повітрі, із фізичною користю провести разом незабутній час.

До речі, окрім цілої низки спеціально облаштованих гральних майданчиків, у клубі передбачені рекреаційні зони, де нас гарненько пригостили смачнющими стравами з пилу з жару. Зауважу, грати у пейнтбола краще перед початком частування, а то бігати з повним черевом важко було. От опісля гри добра страва – те, що треба для відновлення сил.

Мені сподобалось все: і кваліфікований підхід до облаштування місцин, і якісне обслуговування, і професійно підібране устаткування. Я навіть і гадки не мав, коли їхав до Львова, що зможу отримати від перебування щось несподіване, надзвичайне, незабутнє. Тож мої відгуки про клуб найсхвальніші, а залишені спогади – найрадісніші! Раджу всім таких адреналінових відчуттів – не пошкодуєте!